Képzésre kidobott pénz

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Egy kiváló tréner barátommal beszélgettem a hétvégén. Tréninget tartott a konzultánsainknak. Nem meglepő, a vállalatok, cégek egyre nagyobb gondot és egyre több pénzt fordítanak a munkatársak képzésére. Ezt örömmel üdvözölhetjük!

A beszélgetésben nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire más volt a Testszerviz konzultánsokkal dolgozni. Remek formában vannak, energikusak, egészségesek, pörögnek, csinosak, és teljesen máshogy lehet velük dolgozni, mint átlag munkatársakkal.

Elmondta, hogy sokszor a legnagyobb problémát az okozza, hogy fáradtak, alacsony az energia szintjük, tele vannak kisebb nagyobb testi problémákkal, nyűgösek, igazából fejben nincsenek ott. 

„Tudod, akinek fáj valami, vagy valami testi problémával küzd, annak nagyon nehéz bármilyen tudást átadni. Ő azt szeretné, ha először jobban lenne, és utána sokkal okosabb.”

Több száz munkavállalóval történt állapotfelmérés után ezt csak megerősíteni tudom. A személyes állapotfelmérésben rákérdezünk, hogy mit szeretne javítani, mennyire elégedett a képzésekkel, tréningekkel.

A válasz nem meglepő! „Szeretnék jó formában lenni, mert úgy fog az agyam, képes vagyok figyelni, a tréning anyag nem csak bemegy és kimegy a fülemen, hanem bent is marad.”

Amikor olyan embert képzel, aki „nincs ott”, testi problémái vannak, fáradt, nyűgös, majd elalszik, akkor bizony kidobott pénz a tréning. És pusztán egy pipa, hogy a képzés fontos, ezt is megcsináltuk.

Hozd őket jobb formába, legyenek jól, legyenek jó formában (well-being) és csodákra lesznek képesek!

2.500 ember és több tucat cég nem tévedhet! Egy beszélgetést megér!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket