Kirobbanó folyékony energia!

Ázsia ősi ajándéka

A ginseng jótékony hatásait már évszázadok óta ismerik Ázsiában és Észak-Amerikában, ahol az ősi orvoslás része, és a mai napig az egyik legnépszerűbb gyógynövény.

A ginseng szó a Panax növénytani nemzetségbe tartozó növények gyökerét jelenti, mint például a koreai ginzeng, a dél-kínai ginzeng és az amerikai ginzeng. A ginzenget leggyakrabban Kína és Korea konyhájában és gyógyászatában használják.

Ázsiai vagy koreai ginseng (Panax ginseng)

Ezt a gyógynövényt főleg immunerősítésre és élénkítésre használják, de kiváló a szellemi és/vagy a fizikai teljesítőképesség növelésére is.

Az ázsiai ginseng nagyszerűen segíti a stresszkezelést és a koncentráció javítását, mivel egy adaptogén hatású növény. Főleg a mellékvesék munkáját támogatja, amelyek a leghamarabb reagálnak a stresszre. Amikor szervezetünket stressz éri, a mellékvesék termelik a stresszhormonokat (adrenalint és kortizolt), hogy testünk jól reagáljon a stresszre. Ha túl sok a stressz, a mellékvese kimerülhet és kevesebb stresszhormont fog előállítani, mint amennyi kellene.

A ginseng ilyenkor is tud segíteni, mivel támogatja a mellékvesék működését.

Szibériai ginseng (Eleutherococcus senticosus)

A szibériai ginseng bár a növénytan szerint nem számít ginsengnek, mégis hasonló hatással rendelkezik, mint a Panax ginseng. Ennek is élénkítő hatása van, amit zöldteával fokozni lehet.

A szibériai ginseng is jótékony hatással van a mellékvesék működésére, mégpedig akkor, amikor azok túlműködnek. Ez a túlműködés nőknél leggyakrabban a tesztoszteronszint emelkedését okozza, és emiatt jelentkezhet túlzott, férfias jellegű szőrösödés és a menstruációs ciklus felborulása.

Ez az állapot gyakran együtt jár inzulin-rezisztenciával, policisztás ovárium-szindrómával (PCOS) vagy kezdődő, enyhe cukorbetegséggel.

Férfiak esetében a szibériai ginsenget használhatjuk a termékenyítőképesség javítására. Egyrészt növelheti az ondó mennyiségét, másrészt pedig gyorsítja a spermiumok mozgását.

Néhány szó a gyömbérről

A gyömbér az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövényünk. Ez a gyógynövény nagyszerű hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket.

A gyömbér nem csak télen erősíti az immunrendszert, és izzasztó hatása is ismert. Csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést.

Swedish Nutra Ginseng Energia folyékony multivitamin

Ez a svéd folyékony és ezért nagyon hatékony felszívódású multivitamin készítmény tartalmazza mindkét ginsenget és a gyömbért.

Emiatt a készítmény immunerősítő és energetizáló hatása megtöbbszöröződik.

A B 12-vitamin támogatja az idegrendszert, csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, míg a C-vitamin megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.

A Ginseng Energy kiváló táplálék-kiegészítő mindazoknak, akik megterhelő fizikai vagy szellemi munkát végeznek, illetve aktív, sportos életvitelt folytatnak, és hasznos azoknak is, akik szellemi frissességüket kívánják fokozni.

Egyetlen napi adagban (15 ml) minden benne van, hogy ezeket a nagyszerű előnyöket el tudjuk érni.

Kattints ide, és rendeld meg a Swedish Nutra Ginseng Energia folyékony multivitamint!

Kattints ide, és tedd a kosaradba a többi kedvenc svéd folyékony multivitamin termékeidet is!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket