Kulcs a tápanyagokhoz ismertető

„A gasztronómia mindannak intelligens ismerete, ami összefügg a táplálkozással.”
Jean Anthelme Brillat-Savarin, a francia gasztronómia atyja

Tudod-e, hogy mi az, amit megeszel? Tudod-e, hogy hogyan hat a tested működésére? Biztos vagy benne, hogy az élelmiszer táplálék is egyben?

Rengeteg információ kering arról, hogy mit kellene ennünk és mit nem. Ugyanakkor azt nem tudjuk, hogy a különféle tápanyagok mit okoznak a testben.

Ez a könyv rendet vág a tápanyagok (nem a táplálkozás) világában. Gyakorlati útmutató, ha jól akarsz enni, ha jól akarsz lenni!

Ez a könyv képessé tesz arra, hogy eldöntsd egy ételről, hogy mennyire lesz előnyös számodra és mennyire nem. A könyv napi használatával olyan szakértő lehetsz, aki képes „röntgen szemekkel” átvilágítani a feltálalt ételeket.

"Kulcs a tápanyagokhoz" egy régi hiányt pótol azzal, hogy eligazodást nyújt a tápanyagok sokszor kusza és érthetetlen, vagy meg nem értett világában.

  • Mit együnk?
  • Mit ne együnk?
  • Milyen élettani hatása van egy tápanyagnak?
  • Tápanyag-e egyáltalán, amit megeszünk?
  • Hogyan bánjunk a tápanyagokkal?

Ha egészségesen akarunk táplálkozni, akkor meg kell tudnunk, hogy mi is az, amit megeszünk.

Ebben ad biztos útmutatást ez a könyv!

Szabados Pál újabb remek munkája egy újabb szelet a helyes életmód kialakításához.

  • Ne higgy a csodákban! Csodabogyók helyett főzz valódi élelmiszerekből, és tudd meg, hogy mit hozhatsz ki a konyhában a receptekből!
  • Tudd meg, hogy mi a különbség az ételallergia és az ételintolerancia között! Mit tehetsz, ha érintett vagy benne?
  • Az élelmiszeripar tényleg ennyire gáz? Mire készülj fel, ha az üzletek polcairól vásárolsz?
  • Tudd meg, miért fontos a napi rendszeres vízivás, vitamin és ásványi anyag pótlás (főleg nyáron), illetve ismerd meg, hogy mi a csapda benne!
  • Hogyan válassz magadnak húst a hentesnél?
  • gabonák: barát vagy ellenség?

ÉS SOK MÁS ÉLETMÓDVÁLTÓ TITOK!

Kulcs a tápanyagokhoz

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

Kulcs a tápanyagokhoz azoknak szól, akik igyekeznek helyesen táplálkozni, ugyanakkor szeretnének biztosabb alapokon álló étkezési rendszert kialakítani maguknak.

  • Azoknak, aki tudni akarják, hogy amit megeszünk, az mit okoz a testben, milyen következményekkel számolhatunk fogyasztásuk esetén. (Legyen az akár jó, akár sem.)
  • Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód 70%-ban a táplálkozáson múlik és ezért szeretnék a testet táplálni.
  • Azoknak, akik a bolt pultjai előtt címkéket olvasgatnak, keresik az emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszereket.
  • Azoknak, akik tudatosan táplálkoznak és szeretnének a témában jobban elmélyülni.
  • Azoknak, akik már a Testszerviz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.
  • Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.
  • Azoknak, akik gondolkodnak az életmódváltáson, de nem tudják merre induljanak, segítségre, tudásra van szükségük.
  • És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné megadni a testének azt, amire szüksége van és nem szeretne olyat adni neki, amire nincs.
  • Azoknak, akik elkészítik az ételeket és azoknak, akik csak fogyasztják azt!

Egy szóval mindenkinek!

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a tápanyagokhoz című könyvet!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket