Mosógép méregtelenítés? Micsoda?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Az emberi szervezet méregtelenítése egy sláger téma napjainkban. Persze itt meg kell jegyezni, hogy a szervezet igazából magát méregteleníti, ez a máj egyik funkciója. Lehet a májat támogatni és akkor remek munkát végez.

Na de egy mosógép méregtelenítése?

Itt most nem a reklámokban tolt vízkőtelenítésről, vagy a lerakódott kosz eltáválításáról van szó!

Azt hagyjuk meg a vegyipari cégeknek. Hogy mi van azokban a szerekben és mit okoznak, azt hagyjuk most.

A mosó és mosogatógépben használt vegyszerek tartalma nem biztos, hogy környezet és testbarát. És ezzel finoman is fogalmaztam.

Ezek az anyagok a mosásnál, mosogatásnál bizony lerakódnak a gépekben, a tányérokon, evőeszközökön, ruhákon. Bármennyire is öblítjük ezeket a felszínen ott maradnak a vegyianyag részecskéi. Persze szabad szemmel nem látható és kicsi mennyiségben.

Amikor felveszünk egy tiszta ruhát, ezek a vegyianyag maradványok érintkeznek a bőrünkkel. (Nem véletlen, hogy egyre többen allergiások a mosószerekre.)

Amikor a tányérunkból eszünk, a poharunkból iszunk, a vegyianyag maradványokat megesszük, megisszuk. Itt is kicsi mennyiségekről van szó.

Ha naponta felvesszük ezeket a ruhákat, a tányérokat, poharakat naponta használjuk, évek alatt jelentős mennyiség kerül a szervezetbe.

Egy darabig a máj és a szervezet képes ezeket eltávolítani, de az egyéb környezeti szennyeződésekkel, a mesterséges élelmiszeri adalékokkal, alkohollal stb együtt már nem vagyunk képesek megbirkózni ezek összességével.

Jönnek az allergiák, a bőrkiütések, az ekcéma és nem utolsó sorban jön a hízás.

A méreganyagokat a test, ha nem tudja eltávolítani, kis zsírgömbökkel veszi körül és így tárolja. Sok esetben egyszerűen a méreganyagok mellőzése elindítja a jobb anyagcserét.

Amikor a mosó és mosogatógép méregtelenítéséről beszélünk, arra gondolunk, hogy a természetes mosó és mosogatószerre váltás előtt a gépeinket is méregteleníteni kell.

A méregtelenítés azt jelenti, hogy a belsejüket kitisztítjuk, eltávolítjuk a korábbi szerek maradékát. És ezt követően kezdhetjük el használni a környezetkímélő, természetes alapanyagokból készült új termékeinket.

Tipp: Használj természetes mosó és mosogatószereket. Olyanokat, amik valóban 21. századi színvonalon működnek. Folyékony növényi alapú mosó és mosogatószerekről van szó.

Ezekkel kapcsolatban van néhány jogos észrevétel a vásárlók és használók köréből.

Például:

  • a mosódióval való mosás után a ruhának van egy enyhe ecetes illata, ami a száradás közben eltűnik
  • A természetes mosószerek után a ruha nem ragyog, a fehérek egy idő után elszürkülnek
  • A mosogatásnál sokat kell használni a természetes mosogatószerből és nem gazdaságos
  • A természetes mosószerek illatmentesek és hiányzik az öblítő kellemes illata
  • A természetes mosó és mosogatószerek drágák
  • Használatuk nem praktikus, pl a mosódió széttöredezik a mosógépben és úgy kell kiszedegetni

Most ezeknek a kifogásoknak vége!

Megszületett a 21. század növényi alapú mosó és mosogatószerek új generációja a HERBOW!

HERBOW = HErbal – Organic – World (Növényi organikus világ)

Növényi és mosódió alapú folyékony mosó és mosogatószerek, mosóparfümök, mosó és mosogatógép méregtelenítő, mosódió labdák és számos egyéb környezet és test kímélő megoldások.

Mindenben verik a hagyományos mosó és mosószereket. A szervezet számára egyáltalán nem káros, természetesen lebomlik, környezetkímélő, hatékonyan tisztít, széles illatváltozat, gazdaságos.

Az életmódváltás egyik lépése, hogy te is kipróbálod és el fog bűvölni!

Soha többet nem használsz majd mást!

Mosógép méregtelenítőt itt találsz!

Tisztelet, szakértelem, természetesség

 

A gyermekorvos ajánlása

JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM!

„Rendelőmbe egyre több kis páciens érkezik valamilyen bőrallergiával, kiütéssel, irritációval, ekcémával. Ezekért az allergiás tünetekért, mint például az atópiás dermatitis veleszületett bőrproblémáiért, az immunsejtek és a memóriasejtek túlzott aktivitása felelős. Sajnos az immunmemóriába íródó adatok egész életünkön át megőrződhetnek, így újra és újra, egyre rövidebb időközönként betegítik meg a pácienst.

Amit igazán fontosnak tartok, az a bőr semleges környezetének megteremtése, vagyis a vegyi anyagokkal súlyosan terhelt fürdetőszerek, antibakteriális szappanok, testápoló krémek, mosó- és öblítőszerek kiiktatása. Főleg a mosószereket és öblítőket tartom veszélyesnek gyermekeink egészségére.

Az alacsony vízfelhasználással működő modern mosógépek is hozzájárulnak, hogy a ruhában benne maradnak például a „sodium laureth sulphat”, vagy a mesterséges illatanyagok maradványai. Mindezek a ruhából izzadás hatására kioldódnak és allergiás reakciókat okoznak. Ha van rá mód, érdemes ezért az illatanyagok, tartósítószerek, vegyi anyagok mennyiségét minimálisra csökkenteni. Olyan természetes szerek, mint a mosódió gyakran alkalmasak az erős vegyi anyagok kiváltására, hasonló hatásfok mellett. 

Épp ezért jó szívvel ajánlom a Herbow természetes növényi mosóanyagot, valamint az ezt kiegészítő Herbow Fehérítő adalékot és Herbow Color foltkezelő.

Dr. Farkas Enikő, Nyíregyháza

„Hiszünk abban, hogy a mosás során nincs szükség minden alkalommal vegyi alapú öblítő- és mosószerekre. Miért is használnánk allergén összetevőket, hiszen a Herbow természetes mosódió-alapú termékeivel ezek nélkül is, nagyszerű hatékonysággal, könnyedén és egyszerűen moshatunk.” – HERBOW

 

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket