Nagy siker a veszprémi nyílt napon!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Nagy sikerrel zárult Veszprémben a testszerviz program bemutatása!

67 embert érdekelt az előadás, amelyből még a helyszínen többen is jelezték, hogy szeretnék elkezdeni a programot!

Tegnap (2016.november 23-án) megrendezésre került az első Veszprémi Testszerviz Nyílt Nap. A rendezvényen bemutattuk a megújult veszprémi Testszerviz Központunkat. Kóstoltattunk a módszer alapján összeállított és ajánlott finomságokat a résztvevőkkel. A nagy érdeklődésre való tekintettel (67 fő) az esti előadás helyszínét át kellett szerveznünk, hogy elférjünk. Jelenlétével megtisztelt bennünket Burget Péter és Szabados Pál, a rendszer megalkotói. Péter az esti előadáson megosztott pár gondolatot az alkalmazott technológiáról. Széplábi Éva a veszprémi Testszerviz Központ vezető-konzultánsa ismertette a programunk elemeit és filozófiáját az életmódváltás iránt érdeklődők számára majd részvevők között a program végén kisorsoltunk az Élet írta szakácskönyv egy példányát. A könyvet egy, a programot már elvégzett hölgy nyerte, aki mesélt pár szót az tapasztalatairól és a program okozta változásokról az életében. Összességében remek délutánt töltöttünk együtt annak reményében, hogy egyre több tudatos életmód iránt érdeklődő ismerte meg rendszerünket Veszprémben.

Köszönöm, hogy jelen voltatok! 

A következő ilyen előadást Veszprémben, az újévben 2017 Január 18-án szerdára szervezzük, ahova Téged is szeretettel várunk hasonlóan jó hangulattal és egy Újévi meglepetéssel!

Részletek : www.tetestred.hu

TAROLTAK AZ ÉTELEK!       

 

 

A nyílt napon bemutatásra került a népszerű Élet Írta Szakácskönyvből néhány elkészített étel is, ami elsöprő sikert aratott! Ezzel is bemutatva azt, hogy lehet finom, ami tápláló és energiát adó étel!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket