Nyereségem a Testszerviz programból

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!  

    


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-08-26 12:56:27

 

"Az elért eredmények kihatnak gyakorlatilag az életem több területére is. Egyik pozitívum eredményezi a másikat. Eddig már 10 kg mínuszt értem el a súlyomban és visszaformálódást az alakomban.

Kb fél úton járok a kitűzött célomhoz, de már ennek is oly sok pozitív kihatása van az életemre. Sokkal energikusabb vagyok, sokkal fittebb vagyok. Az étkezések után soha nem érzem már "a majd szét durranok" lusta-tespedt állapotot, pedig mindig tele eszem magam. Megszűntek a sóvárgások. Egyre több régi ruhám jön rám ismét, így újra változatosabban tudok öltözni. Sokkal csinosabbnak érzem magam, ettől az önbizalmam is nőtt.

Energikusabb és gyorsabb a járásom, ezzel együtt pedig egyenesebb és határozottabb. Érzem az erőt magamban. Életvidámabb vagyok. Büszke vagyok magamra.Gyorsabb az alaptempóm is bármilyen tevékenység során, így több mindent tudok megcsinálni adott idő alatt. 

Régóta betervezett dolgok közül már néhányat meg is valósítottam, mert most "jutott rá" idő. (Pl. konyhaszekrény rendrakás, selejtezés) Ezekben a betervezett, eddig halogatott dolgokban is fokozatosan jutok előbbre a megvalósításban.

Hiszen nem csak gyorsabb vagyok, de élvezem is ezt az élet energiát, ezt a többletet, hogy sokkal könnyebben mozgok. Megszűntek a mindennapi nehézséget okozó, olyan hátráltató tényezők, mint pl a nehezen hajlongok, nehezen mozgok, nehéz a cipőt bekötni. Így sokkal könnyebben és szívesebben ténykedek. Már alig várom az újabb 10 kg mínuszt.  


 

Vajon akkor mi lesz? Tán repülni is tudok majd?!"

Üdv: Anna

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket