Ramóna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

                    TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!          

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Testszerviz közlemény: A képen nem J.Ramóna szerepel, hanem egy marketing célokra felhasználható kép.

 

Amit a közel hat hetes tapasztalatom alapján el tudok mondani.... 

Fontosnak tartom mindenekelőtt ismételni a testszerviz szlogenjét, hogy az emberek a kocsijukat, lakásukat élőtérbe helyezik és hamarabb karbantartják, mint sajnos az egészségüket. Sokan csak akkor figyelnek rá amikor már kialakult valamiféle egészségügyi  probléma és jelez a szervezetük. 

Hát ezzel én is így jártam. Elmúltam 40 éves, magas vérnyomás, álmatlanság, lábdagadás, elhízás jelentkezett nálam. Most, hogy a program felénél tartok a közel 15 kg súlyfeleslegből 10 Kg-ot sikerült leadnom,  és célul tűztem ki az 5 kg leadását is a program végére. A lábdagadásom elmúlt, az éjszakáim nyugodtan telnek. A vérnyomásom is realizálódik. Tudom, hogy az ember az egészségét egyszer kapja azéletben és ez a legdrágább kincs a világon. Rendszeresen sportolok, ami szintén a program követésemellett beillesztettem a mindennapokban, hiszen kifogásokat mindenre lehet találni, de miért kell? Sokan észreveszik a változást, de nem másnak csinálom, hanem saját magamnak. Örülök, hogy lassan visszatérek a fiatalkori súlyomhoz és ez még jobban motivál. 

Csodálatos tanácsadóm van, Babos Katalin, Kata aki Tatán-Tatabányán és környékén, Testszerviz Specialista (én Veszprémben élek) online, Skype -on  kísér, segít, végig fogja a kezem 12 héten át. Persze ezért tenni is kell, magától nem megy és nem is kell, hogy menjen, hiszen az ember azt tanulja meg igazán megbecsülni az életben, amiért keményen megdolgozott.

J.Ramóna

Veszprém

2016.09.10.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ramóna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket