Siker az Online Tanfolyamból

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

"Körülbelül 1 hónapja, hogy megismerkedtem Petőházi Mónikával, akitől részletesebb tájékoztatást kaptam, mi is ez a Testszerviz.

Mondanom sem kell, leesett az állam.

Részben Mónika eredményén, küllemén és kellemén, valamint hogy mennyire egyszerű és még is milyen összetett ez az egész folyamat.

Több órás beszélgetés után javasolta, hogy kezdésnek próbáljam ki az online tanfolyamot.

Mivel többnyire nyitott vagyok az új és jó dolgokra, miért is ne....

Majd jött a hideg zuhany...

Kémia, matek, biológia a hatványon, mi minden s mennyire összefüggve miként befolyásolja testünk működését...

aaaallljjjaaaaallljjjj!

Ha már bele kezdtem hajrá! Ugyan mi olyat tudnak mondani amit a Google és a Facebook még nem oktatott.

SEMMIT!!!Hanem ami az igazi csavar, az az hogy HOGYAN CSINÁLD!!!!!!!!

A francba. Nem vagyok egy gyök2 ájkú vezér, igaz Dr sem vagyok. De amit és ahogy itt látok és tapasztalok saját magamon.

3 hete mértem súlyomat. 118kg. Múlt szombaton már csak 112 volt reggeli után és ebéd előtt.

Hogy mit csináltam és hogyan? Egyszerű. Odafigyeltem mikor mit és hogyan. És persze a mennyit. PL Este 7 után max gyümölcs. Itt nem írok mennyiséget, mert kilo banánt helyben bepuszilok szinte bár mikor.

Amiket még nagyon szeretek és jól is készítem a salátákat. Én olaj mentesen. Inkább paradicsom alappal vagy tejföllel majonézzel.

Amin még változtattam az a több, sokkal több folyadék bevitel. Itt sokan esküdöznek több féle teára, citromos mentás vízre stb. Kinek mi az igénye, mit kíván, mi az amit szeret és meg bír inni. Engem pl citrommal el lehet üldözni, de mivel nagy darab vagyok szembe futok vele hihihihihi... Szóval a magam részéről szénsavas ásványvíz, a büfizusz efenzisz kedvéért vagy jó hideg csapvíz. Valamint munka utáni szabadidőm lévén séta séta séta. Budapesti lévén tömeg közlekedek, s így hazafelé 3-4 megállóval arrébb leszállok, tucctucc zene a fülbe és jihhááá séta menet, ne tarts lépés ííínnnddddúúúlljjjj :D :D :D 

Ennek köszönhetően 3-4 hét alatt tartósan 5-6 kiló mínusz :)

Felhívom figyelmét azoknak kik olvassák, és szabadidejük a mindennapi életben késő estére esik. Amikor kicsit ki tudnak kapcsolódni, olvasni, filmezni, zenét hallgatni.

NOS!!

Az hogy este 10*11kor feltéped a hűtőt, azt felejtsd el. Ha csak nem pár almáért, körtéért gyümölcsért. Főleg addig, amíg az étvágyad be nem áll arra, hogy igyan abból amit eddig ettél, de már elég a fele adag is.

IGEN!!!

húúúú de nagyon kínszenvedés lesz az első hét ha olyan nasi huszár vagy mint én. Erőltesd meg magad egy picikét, ami max 3-4 nap, utána észre sem veszed. És amit este betoltál volna két pofára, azt csipegesd fel reggel kényelmesen. Mind ezek mellé nem árt ha el kezdesz mozogni. Futni?! Francokat, fusson akit üldöznek. Mondom mozogni!!!

Vagy is séééétttttaaaaaa!!!! Zenére vagy anélkül az a te dolgod. Ha van bicajod és olyan helyen laksz ahol nyugodtan tekereghetsz ki ne hagyd, hajrá. Vagy "B" terv mondjuk szoba bicaj. 

Én a magam részéről séta séta séta, és mellé a ""PLANT"" hasi gyakorlat. Nem tudom ki ismeri, de mobil apptól kezdve annyi minden van már róla hogy ihajj.

Egy szó mint száz. Csak is elkezdeni nehéz mint minden mást. Senki sem született úgy, hogy azonnal tudott járni. Igaz? :)


 

Sok sikert, eredményeket, és kitartást kívánok.

Üdvözlettel

Vecseri Zoltán

3 hét, mínusz 5 kiló" 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket