TESTSZERVIZ 2. SZÜLETÉSNAP 2016-06-22.

Elérkezett a második Testszerviz születésnap. Már jár a gyerek, beszél, és egyre jobban megtalálja a helyét a világban.

 

Épp most néztem meg az egyéves szülinapi posztunkat. 170 boldog és elégedett ügyfél az első évben.

Néhány Testszerviz tanácsadó, egy nem túl nagy, de általunk szeretett irodácska a III. kerületi Török utcában. Pár száz lájk, és néhány mázsa ledobott háj. Tudtuk, hogy jó irányba megyünk és töretlen lelkesedéssel kezdtünk neki a második évnek.

Itt a számvetés ideje, június 22-én kétévesek vagyunk.

Elértük a napokban a 700. ügyfelet. 14-től 86 éves korig hölgyek és urak fordultak meg nálunk, olyanok, akik eldöntötték, hogy szeretnének jobb fizikai állapotot.

Elindult a Testszerviz Románia. A két országban összesen már 68 képzett tanácsadó segít mindazoknak, akik szeretnének ideális testet, a test számára megfelelő új életmódot. Folyamatosan bővülő tanácsadói csapatunk révén Magyarország 15 Erdély 6 nagyvárosában elérhető a Testszerviz technológia.

Idén pedig elindul a Testszerviz Szlovákia.

3000 lájk a magyar Facebook oldalunkon, 3200 lájk az erdélyi FB oldalon. Naponta tízezrek olvassák a Facebook posztjainkat, naponta százak böngészik megújult Testszerviz portálunkat. Életmóddal kapcsolatos cikkek tucatjai, Testszerviz receptek, ügyfelek nyereségeinek sokasága bizonyítja, hogy komoly értéket hozunk létre. Portálunkon található egészség blogunkat Magyarország 5 legjobb egészség blogja között jegyzik.

Elindult a Kulcs a Testhez online tanfolyamunk (www.kulcsatesthez.hu), melyet eddig közel 100-an végeztek el. Készül az Élet írta szakácskönyv, melyet ügyfeleink és tanácsadóink írnak a Testszerviz programon szerzett tudásuk és tapasztalataik alapján.

A jövő hónapban születik a 8. Testszerviz baba, olyan pároknál, akik hosszú ideje szerettek volna gyermeket.

Ezek csak címszavak, de a mai rohanó világban hosszabb értékelésre nincs idő. Lehetne szépen barokkos körmondatokban leírni, hogy mi történt, mennyire lelkesek vagyunk, mennyire szeretjük, amit csinálunk. A számok magukért beszélnek. Az eredmények megsokszorozódtak és ez így is folytatódik majd a harmadik, negyedik, ötödik és még sok további évben.

Nagyon köszönöm Tanácsadóinknak, ügyfeleinknek, munkatársaimnak, tulajdonos társaimnak, hogy ezt a gyönyörű szülinapot megélhettük.


 

Születésnap ez most nekünk és születésnap mindazoknak az embereknek, akik megtapasztalták, hogy a Testszerviz technológia működik.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket