Testszerviz a KALANDOR NŐ blogban!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Elmúltam 40. Mi lesz a testemmel? Lehet, hogy szervizelni kell?

 

Úgy gondoltam, hogy mivel sokan olvastátok az “Elmúltam 40. Mindennek vége?” című írásomat, ezért keresek valakit, aki szakértő abban, hogyan őrizd meg a tested fiatalosságát, 40-esen és azon is túl.

Igy akadtam Ábrahámné Bergmann Anna Életmód - és Táplálkozás Konzultánsra, Tesztszerviz Specialistára - , aki nemcsak kiválóan érti testünk működését, hanem „szervizeli” is azt.

Őt magát kérdeztem hát, ezzel a valóban izgalmas témával kapcsolatban.

Kedves Anna, el tudnád mondani nekünk, hogy mégis miről szól a „szervizelés”, hivatalos nevén a Testszerviz program?

A Testszerviz egy személyre szabott életmód-program, ami átfogóan, minden területen segít neked a helyes életmód kialakításában, így közvetlen hatással van a fizikai állapotodra, ennek következtében pedig az életminőségedre.

Tehát a helyes táplálkozás mellett foglalkozunk például az alvással, a stressztűrő képesség növelésével, a mozgással és további életmód-területekkel is.

Mi a célja a programnak?

 

ITT TUDOD ELOLVASNI A TELJES CIKKET!


 

Hrubiák Anett, Önismereti tanácsadó, Louise Hay (Éld az Életed c.könyv szerzője) tréner, az "Engedd el a múltat" kézikönyv írója és szerkesztője.

Anett az elmúlt években - többek között - az egyik legnépszerűbb nőknek szóló internetes oldal szakértőjeként, ezrek kérdéseire válaszolt. Az általa összeállított, elsősorban nőknek szóló tréningeket nemcsak itthon, hanem Oroszországban, Angliában és Horvátországban is sokan látogatták.

Anett számos televízió és rádió műsorban szerepelt, valamint a nyomtatott sajtóban is megjelentek írásai.

Anett legfőbb célja, hogy olyan életvezetési eszközöket adjon a kezedbe, melyek segítségével könnyebben boldogulhatsz a párkapcsolat, intimitás és konfliktusok sokszor kilátástalannak tűnő útvesztőiben, kezedbe adva a testtudatosság, az öngyógyítás, belső erő - és lelki állóképesség fejlesztésének megoldókulcsait is.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket