Testszerviz gyerekek

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!

      


Egy évekkel ezelőtti blogcikkünket vettem elő. Érdekes volt visszaolvasni. Ma már 3200 ügyfélnél tartunk és a "Testszerviz gyerekek" száma is jóval több. Nagyon büszkék vagyunk erre és kérünk olvasd el újra ezt a pár sort. Örülj velünk együtt.

És ne feledd! Kulcs a csecsemőápoláshoz videós oktató anyagunk minden kisbabás szülőnek szól! Klikk a képre és nézz bele!

Kétévesek lettünk.

Ebben a rövid időben több mint 700 ember indult el a programunkon annak a célnak a reményében, hogy megszabaduljon valamilyen testi problémájától és egy sokkal kisebb terhet jelentő, vagy nem is remélt módon egy örömökkel teli, együttműködő teste legyen.

Ez 700 különböző emberi sors, 700 különböző történet. Néha még a remény pislákoló fényével, de legtöbbször a kiábrándultan és számolatlan kudarccal érkező emberek történetei.

Sokan sokféleképpen dolgozzuk fel mindezt, és más és más az, ami a legmélyebben érint meg bennünket. Engem például az, amikor fiatal – vagy már nem is annyira fiatal – párok kezdik el a programot azzal a nem titkolt céllal, hogy gyermekük szülessen.

Nekem is van gyermekem és mindennél jobban szeretem. Nem ismerek nála szerethetőbb, tökéletesebb lényt. Az életem üres lenne már nélküle. Elmondhatom magamról, hogy szerencsés fickó vagyok!

Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, mint én a feleségemmel, hogy a gyermekünk tervezett módon akkor jött, amikor szerettük volna.

Ebben a két évben a legbüszkébb arra vagyok, hogy már 8 olyan boldog pár büszkélkedhet gyermekkel, akiknek a Testszerviz program után sikerült életük legnagyobb vágya a teherbeesés, és egy egészséges baba világrahozatala.


 

Kedves Olvasó!

Most képzelje el, hogy nekik mit adott ez a program?

Nekem 8x adta már ezt meg. 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket