TESTSZERVIZ PARTNERIRODA TATA

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

 

Tatán az Élet Házában található ez a kellemes hangulatú Testszerviz irodám.

Ebben a kis irodában nagyszerű dolgok történnek. Hétről hétre itt konzultálok az ügyfeleimmel, akik már döntöttek arról, hogy a Testszerviz program előnyeit felhasználva és a segítségemmel belevágtak a 12 hetes programba.

Beszámolnak arról milyen fantasztikus változásokat észlelnek, jobb fizikai állapotba kerülnek, és persze beszámolnak arról is mennyi súlyt tudtak veszíteni az elmúlt héten.

Mint Testszerviz konzultáns fogom a kezüket és folyamatos útmutatót kapnak arról, hogy megismerjék a testük működését és egy életre szóló tudást annak érdekében, hogy egy életen át tartósan megőrizzék fizikai állapotukat és egészséges boldog életet tudjanak magukénak.

Itt beszélgetek azokkal az ügyfelekkel is, akik egy ingyenes konzultációra jelentkeztek egy kitöltött teszt alapján, vagy bejelentkeztek telefonon és időpontot kértek.

Az ingyenes konzultáción Rólad beszélgetünk, a fizikai állapotodról és a céljaidról, amiket a közérzeteddel kapcsolatban el szeretnél érni. Azokról, amikkel nem vagy elégedett a tested vonatkozásában, amikben változásra van szükséged, amikben javulást akarsz elérni.

Én pedig elmondom, hogyan tudok Neked segíteni a Testszerviz Programmal.

K.Erika (tatabányai)ügyfelemet idézem, aki a 3 hónap után ezt írta Nekem.

„Igy korom hajnalán, sokkal energikusabb, boldogabb emberkének tudhatom magam, és ezt az állapotot köszönhetem elsősorban a Testszerviz technológiának és persze konzultánsomnak, Babos Kata Testszerviz konzultánsnak, aki mind végig mellettem állt és segítette az utamat.

Ajánlom mindenkinek, aki még gondolkodik, nézzen utána a Testszerviz programnak és győződjön meg maga is arról milyen nagyszerű az, hogy segítséggel visszakaphatja az egészségét és az ideális súlyát.”

Legyél MOST végre Te a legfontosabb magadnak! 

Ne azért akarjunk változtatni, mert utáljuk a testünket, hanem azért, mert szeretjük!

„A genetika csak megtölti a puskát, de a ravaszt már az életmód húzza meg.”

Dr.Csiszár Miklós

Ha szeretnél találkozni velem, ezen a kellemes helyen jelentkezz egy ingyenes konzultációra és én felhívlak és egyeztetünk egy időpontot.

Ha pedig egészségesen szeretnél étkezni,nálam megkapható az Élet Írta szakácskönyv is ami a Testszerviz Kft. kiadásában került forgalomba, és saját recepteket tartalmaznak.

Várlak szeretettel: 

Elérhetőségem:+36-30- 5003835

email címem:babos.katalin@testszerviz.hu

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket