Visszakaptam az életem

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE! 

     


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-10-14 13:21:40

 

„Amióta visszaemlékszem, mindig súlyproblémákkal küzdöttem egész életemben. 

34 éves koromra jutottam arra a komoly döntésre, hogy most már nem elég az alibi fogyókúrázás, mert már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben. Nagyon komoly elhatározással léptem át a Testszerviz kapuját.

Az első két alkalom után már biztos voltam benne, hogy ez egy hosszú távú, de eredményes út, amin elindultam. Megtanultam, hogy a sima egyszerű zöldségekből pazar lakomát lehet készíteni percek alatt. Megtanultam, hogy mire van szüksége a szervezetemnek ahhoz, hogy vidám legyek, mosolygós és vidáman lépjek át minden akadályt.

Olyan természetes „csodát” kaptam itt, amit a rohanó világban magamtól észre sem vettem. A tőzegáfonyalé és almaecet keverékét elvileg csak az első 5 hétben kellene inni a májméregtelenítés időszakában, de az én szervezetemre annyira jó hatással van, hogy már 3 hónapja iszom, de még egyenlőre nem szívesen hagynám abba.

Soha nem gondoltam volna, hogy a tőzegáfonyalé akár azonnal fájdalmat csillapít egy menstruációs görcs esetén. Pedig így van! 2 dl tőzegáfonyalé 1 dl vízzel az első napokat teljesen fájdalommentessé tette a számomra. A salátáktól, csíráktól, fehérjéktől és egyáltalán ettől az egész étrendtől, életmódtól a bőröm szinte telkesen kitisztult. Egészségesebb a hajam és ami számomra az egyik legfontosabb, hogy a lábam és a kezem vizesedése is szinte teljesen elmúlt.

Egy szó mint száz:

Legyen ideje mindenkinek naponta 10 perccel többet foglalkoznia magával és az itt kapott tanácsokkal és új szemlélettel egy teljesen más világra találhat. Nem érdemes „bűnözni”! De ha az ember megtapasztalja ennek az életmódnak a jó oldalát, akkor utána már nem is akar majd „bűnözni”!

Nagyon köszönöm, hogy visszakaptam az életemet és végre egészségesnek érezhetem magam.


 

Biztos, hogy lesznek még nehéz pillanataim ezen a hosszú úton, de akkor majd néha visszatérek!”

Niki

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket