Visszérbetegség tünetei

Mi a visszérbetegség?

A vénák kóros kitágulása. Kiváltó okai az örökletesség mellett az állandó nagyfokú megterhelés, mint az álló munka.

Amellett, hogy esztétikailag is zavaró lehet, sokkal fontosabb, hogy kellő kezelés és odafigyelés hiányában komoly érrendszeri problémákhoz, fájdalmakhoz vezethet, súlyosabb esetekben korlátozza a mozgást, munkaképtelenséghez is vezet.

Tünetei többek között lábfájás, bőrpír, láb-dagadás, seprűvénák, tágult vénák, tömött, kemény bőrfelszín, barnásan elszíneződött bőr, lábszárfekély

Krónikus viszérproblémák miatt a magyar lakosság 7%-a szorulna kezelésre. A 60 feletti korosztály 25%-a kezelést igényelne.

A kezdeti időszakban láb-dagadás, boka dagadás, lábfájás jelzi, hogy gond lehet. Különösen a melegebb évszakokban jelentkezik intenzívebben. Később erősödő fájdalmak, görcsök, lila erek, seprűvénák jelzik, hogy a probléma krónikussá kezd válni.

Ez a probléma főleg a nyirokrendszer és a vénás rendszer nem megfelelő működését mutatja.

Az egészséges vénák érfalai rugalmasak. Illetve a megfelelő mennyiségű mozgás segíti a nyirokrendszerben történő áramlást.

Ne várjuk meg, míg a tünetekből krónikus betegség alakul ki, hanem előzzük meg a komolyabb bajt!

A Testszerviz Visszércsomagja ennek a problémának a megoldásához kíván támogatást adni.

A csomag részletiért kattints a képre!

Fontos, hogy a csomag nem orvosi kezelést helyettesítő, nem gyógyászati célú. Célja, hogy segítse az érrendszer jobb tápanyag, vitamin és ásványi anyag ellátását, a keringést és megfelelő hatóanyagokkal az érrendszer regenerálódását.

Krónikus problémák esetén forduljon orvoshoz!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket