Makrélasaláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Makrélasaláta hozzávalók:

  • 5-6 db Lollo Rosso salátalevél...
  • 3-4 db fejes salátalevél
  • 1 kisebb újhagyma
  • 4-5 db fiatal kelkáposztalevél
  • 6-8 db koktélparadicsom
  • Fél kígyóuborka
  • 1 doboz olajos makréla

Elkészítés:

A salátaleveleket, paradicsomot és uborkát alaposan megmossuk és megtörtölgetjük. A saláta és kelkáposzta leveleket vékony csíkokra szeleteljük és egy nagyobb tálba tesszük. Csinos darabokra szeleteljük a paradicsomot és az uborkát, a megpucolt újhagymát pedig szárával együtt felkarikázzuk, majd mindezt ráhalmozzuk a salátalevelekre. A makréláról leöntjük az olajat, majd a halszeleteket apró darabokra vagdaljuk. Hozzáadjuk a zöldségekhez és jó alaposan összeforgatjuk az egészet. Hűtőszekrényben 1-2 órán át lefóliázva hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, utána jóízűen elfogyasztjuk.

JÓ ÉTVÁGYAT!

További zamatos saláták itt találhatóak!

Makrélasaláta

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is  a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás