Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Mangós mascarpone krém
A hűtőben keresgéltem vasárnap este és találtam pár értékelhető dolgot.
Fagyasztott mangó, mascarpone, tejszín, eritrit és az ablakban némi friss menta.
Egészen különleges és friss desszert állt össze. Bátran variálhatod a hozzávalókat, gyümölcsöket.
Mascarpones mangókrém
Hozzávalók:
1 csomag fagyazstott mangó (vagy lehet friss, abból 2-3 db)
1 doboz laktózmentes mascarpone
1-2 dl latóz és cukormentes habtejszín, vagy főzőtejszín
Eritrit, vagy tetszőleges édesítő ízlés szerint
Pár friss mentalevél (ha nincs, az sem gond)
Elkészítés
A fagyasztott mangót 1 dl tejszínnel egy erősebb turmixgéppel összeturmixolom.
A vége előtt hozzáadom az édesítőt.
Ezt követően finoman hozzákeverem a mascarpone-hez.
Addig keverjük, amíg teljesen sima nem lesz.
Ha szereted, érdemes a turmixoláskor egy kis mentalevelet is hozzáadnod, ettől még frissebb lesz az íze.
Miután mindent jól összekevertünk, tálakban szervírozzuk mentalevéllel a tetején.
Könnyű, friss és meglepő, de a mangó íze nagyon szépen kijön, határozott lesz.
Jó étvágyat!
A mangót szabadon cserélheted bármilyen jellegzetesebb ízű gyümölcsre.
Fagysztott, vagy majd a friss idénygyümölcs? Az ízlésedre van bízva! Legyél kreatív!
TOVÁBBI CUKORMENTES DESSZERTEKET ITT TALÁLSZ!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!