Répatorta egészségesen

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Répatorta csupa egészséges hozzávalókból!

Hozzávalók (22 cm-es tortaformához):

  • 20 dkg gluténmentes zabliszt 
  • 35 dkg sárgarépa 
  • 15 dkg eritrit 
  • 10 dkg darált dió 
  • 3 tojás 
  • 3 dkg kókuszolaj 
  • ½ csomag sütőpor 
  • 1 ek fahéj 
  • 1 ek mézeskalács fűszer 
  • 1 ek vanília aroma 
  • 100ml krémes joghurt/natúr görög joghurt 
  • egy marék egész dió

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180°C-ra.

A sárgarépát meghámozzuk és lereszeljük apró lyukú reszelőn. Összekeverjük a lisztet a sütőporral, az eritrittel, a darált dióval, a fahéjjal és a mézeskalács fűszerrel, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat is, a kókuszolajt, a tojásokat, a vanília aromát, végül pedig a reszelt répát és alaposan összekeverjük.

Kókuszolajjal kiolajozott kapcsos tortaformába öntjük a tésztát és legalább 35 percig sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Az utolsó 10 percben lefedhetjük a formát alufóliával, hogy ne égjen meg a teteje.

Hűlés után szeleteljük, joghurttal és dióval tálaljuk.
Forrás:izeselet.hu

Jó étvágyat a répatortához!

Tetszik? További torta receptek ITT találhatók!

Répatorta


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás