Cs.Csilla

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A húgom Júliusban ért a végére a 3 hónapos Testszerviz programnak, én valamikor augusztusban olvastam a sikerét.
A beszámolója alapján szinte azonnal felvettem a kapcsolatot, Babos Katalinnal, majd hamarosan belevágtam én is a 3 hónapos életmódváltó programba.
Az első napok után szinte azonnal- érezhetően nagyobb lett az energiaszintem.
Elfejtettem kávét inni. Később napi egy, nagyon ritkán, kettő kávé fogyott csak, a napi 3-4- 5 helyett. Ez állandósult.
A második héten tudatosult bennem, hogy megszűntek a menetrendszerinti, esti falási rohamaim.  Ahogy figyeltem a testem igényeire, és ki is szolgáltam őket, frissen ébredtem, óracsörgés előtt. Persze időben ágyba bújtam a kései lefekvések helyett, és egyre pihentetőbb lett az éjszakai alvásom.
Hamar megszoktam és élvezettel készítettem és fogyasztottam a turmixokat, bátran kísérletezve az ízekkel. Nagy kedvenc lett a natúr kókuszolaj az ételeimben. Sok friss saláta, és a hal is beépült az étrendembe. Az ízek sokkal árnyaltabbak lettek fűszerek nélkül is.
A térdfájdalmaim csökkentek, majd szinte meg is szűntek, ahogy csökkent a súlyom is, ami azonnal elindult lefelé. Összességében 7 kg, és  28 cm a „veszteségem”. Egyre könnyebbnek és tettre készebbnek éreztem magam, ahogy telt az idő.
A főbb étkezési irányvonalak egyébként nem voltak ismeretlenek, hiszen azelőtt is sokat foglalkoztam már az egészséges táplálkozással. Ami viszont egyedülálló ebben a programban, a személyes kapcsolat, a konzultációk. Kezdetben sokat kérdeztem, ezen kívül is, és Kata mindig szívesen és szolgálatkészen válaszolt, a legképtelenebb időpontokban is. Amikor pl. a boltban tanakodtam egy –egy élelmiszer fölött. Mindig gyors és kielégítő válaszokat kaptam.
Köszönöm Kata, hogy rugalmasan, és minden tudásoddal készségesen a rendelkezésemre álltál mindig.
Új dolgokat tanultam a testem működéséről, és ahogy figyeltem rájöttem, tényleg érzékeny műszer és jelez. Jót, rosszat egyaránt, ahogy bánok vele.
Sajnos a mozgást nem tudtam úgy, és olyan mértékben beépíteni, bár nagyon vágytam rá,  ahogy szerettem volna, de ennek a speciális élethelyzet volt az oka.
Az elért eredményeket bizonyára fokozta volta. 
Ahogy haladtam előre a programban egyre elégedettebb, feldobottabb lettem, egyre jobban tetszett a csaj, akit a tükörben láttam. A párom, bár kezdetben ellene volt, egyre többet dicsért, majd megkóstolta a bizarr színű turmixokat, majd egyre többször kérte készítsek neki is. Mivel szeret együtt enni velem, és én már nem voltam hajlandó egészségtelen, ámde nagyon finom ételeket enni-inni vele, így ő csatlakozott hozzám, és meglepődve konstatálta, hogy az egészséges ételek is milyen finomak. Állítása szerint szebb lett a bőröm is.  Értékelte a kitartásom, ami ellenszélben is megmaradt.

Amikor nehezebb időszakon mentem keresztül nagyon sokat jelentett a konzulensem, Kata támogatása.
Ezúton is KÖSZÖNÖM, még egyszer! 

Csak jót: Csilla
Csak a változás állandó
A valóság soha nem az, mint aminek gondoljuk azt, viszont a valóság a gondolataink és az érzelmeink alapján változik.


Cs. Csilla

2017.11.28 Kistarcsa


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Csilla is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket