Judit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hétfőn befejeződött a több hetes együttműködésünk. Mit jelentett nekem ez a pár hét? Mit kaptam a Tetszerviz programtól? Nagyon nehéz erre válaszolni, hogyan lehet azt az érzést megfogalmazni, hogy új emberré váltam. Megváltozott a jelenem és a jövőm.Talán kezdem az elején. Pont egy éve szívinfarktusom volt.Az orvos életmód váltást, fogyást javasolt. Miért is? Közel a hatvanhoz pát év alatt a duplájára híztam, először zavart, majd úgy gondoltam már mindegy. Lassan elfogadtam, hogy kövér vagyok, lassan mozgok és öregszem.

A kórház kardiológia intenzív osztályán volt időm gondolkodni. Nem volt súlyos az esetem, csak figyelmeztetést kaptam. Gondoltam nem engedem el a fülem mellett. Miért kell változtatnom? Van egy szép nagy családom, unokáim. Szeretem a munkám, tanár vagyok. Sok csodálatos ember van körülöttem, sok fantasztikus dolog vár még rám akikért, amiért érdemes élni. Minőségi életet!!

Honnan indultam? A kórházban az intenzív után 104kg voltam / 157cm magas vagyok/, szóval kicsit alacsony a súlyomhoz. Sok mindennel próbálkoztam 8 hónap alatt sikerült 14 kg-t fogynom, majd 5 kg-t vissza hízni. Ekkor találkoztam Veled és a Testszerviz programmal.
Az utolsó pillanatban az utolsó reményként. Életem egyik legfontosabb találkozása volt. Sok mindent megváltoztattál, fontos lett számomra a minőségi táplálkozás, minőségi élet.

Mi történt velem? Átalakult az életem, másként tekintek magamra, újra csinos nőnek érzem magam, szívesen mozgok, táncot tanítok a tanítványaimnak. A barátaim, ismerőseim csodálkoznak a külső és belső átalakulásomon. Újra magabiztos vagyok, tele energiával, tettrekészséggel. A külsőm is megváltozott, a nagy hájkupacból előtűnnek a régi vonásaim. A teljes ruhatáramat le kell cserélnem, 13kg-t fogytam mindenhonnan
10cm felett veszítettem a vastagságomból. Már jó rám az L-s méret is.

Nem volt egyszerű mindezt véghezvinni, de szerencsére Te mindig mellettem voltál, segítettél, biztattál. Nem volt könnyű több évtizedes rossz szokások elhagyása, átalakítása, de sikerült. Mindezért köszönet Neked és a programnak. Ha nem állsz mellettem, nem biztatsz és segítesz lehet, hogy feladom. Ma már azonban teljesen életem részévé vált és folytatom tovább a programot. A jövőben pedig én is szeretnék segíteni, hogy minél több ember találja meg a helyes táplálkozást, ezzel a helyes életmódot és legyen egészségesebb.

Még egyszer köszönet Neked, a csapatnak. Kívánom, hogy elérd a kitűzött célt.

Sok szeretettel és hálával ölellek:

Trexler Judit


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Judit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket