R. Erika

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


“A NYERTES ÉN VAGYOK”  :)

14 kilóval lettem kevesebb és 62,5 cm-rel karcsúbb.

Köszönöm kedves Rita, köszönöm Testszerviz!

Erikával rögtön egy hullámhosszon voltunk. Így vágtunk bele a 3 hónapos Testszerviz programjába. Kitartása, pontossága, tanulni vágyása példa értékű. Minden útmutatásomat megfogadta jöhetett Karácsony, Szilveszter vagy utazás. Jókedvűen és lelkesen fogyott hétről-hétre. Jobb tanítványt elképzelni sem lehet.

Két gyerek, munka és egy életmódváltás közepette az utolsó hónapban a férje is elkezdte a Testszerviz programot, és neki is készítette és csomagolta a karcsúsító ételeket. Gratulálok Erika a sikeredhez, sokat tettél érte. Nagyon büszke vagyok Rád!

Erika így ír:

“Több hónapja éreztem már rosszul magam a bőrömben, és megfogalmazódott bennem, hogy tennem kell és lépnem annak irányába, hogy újra vékonyabb és egészségesebb legyek.

De hogy??? Többször fogytam már le. Több - kevesebb siker koronázta a törekvéseimet. Könnyen ment, ha tényleg akartam, viszont a testsúlyom megtartása már egyáltalán nem ment. Itt véreztem el minduntalan. Megpróbáltam számtalan fogyókúrát, felszedtem ezáltal sok tapasztalatot… de karmester híján, nem tudtam összehangolni a testemmel, hogy meg is tartsam a súlyomat. Hiszek a sorsszerűségben, és abban, ha erősen szeretnénk valamit úgy alakul a sorsunk, hogy lehetővé is válik. Egy hirdetést olvastam, kitöltöttem az életmód tesztet is. Haness Rita jelentkezett telefonon, pár nap múlva. Ingyenes első konzultáció… Gondoltam, nem veszthetek semmit.

Rita személye meggyőző volt. Szerencsésnek érzem magam, hogy Tőle tanulhattam.

Vannak egészségügyi ismereteim, de olyan összefüggéseket hallottam Ritától végig a személyes konzultációk alkalmával, hogy kezdett a kép összeállni, hogy is kéne egészségesen élni. 14 kg-tól és 62,5 cm-től szabadultam meg a 3 hónap során. A rengeteg hasznos ismeret, amit nekem mesélt és tanított Rita, arra vértez fel, hogy egyedül is menni fog, működni fog a „súlymegtartó szakasz mumus”. Csak arra kell emlékeznem, vagy beleolvasni a jegyzeteimbe, amit Rita tanított nekem. Rendkívül hálás vagyok Neki. Végig pozitív, dicsérő, vidám és nem utolsósorban lelkes volt. Úgy ragadt rám e lelkesedés, hogy elröppent ez a 3 hónap. Sajnálom, hogy nem fogok Hozzá járni hetente, hiányozni fognak a beszélgetések.

Újra jól érzem magam. Az energiám olyan nagymértékben nőtt, (amit a Program elejétől vártam, hogy változzon és nagyon kíváncsi voltam rá) hogy össze sem hasonlítható az ezelőttivel. Szinte fáradhatatlan vagyok. Hosszan tudnám sorolni mit nyertem, de egyszerűen azt mondhatom: ma boldog vagyok! Újra csinos, fiatal nőnek érzem magam.

Köszönöm kedves Rita, köszönöm Testszerviz! Szeretném, ha minél többen lennénk mi Testszervizesek!! :) “ 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket