Babos Katalin - Testszerviz Tata és Tatabánya

"Babos Katalinnak hívnak. Tata/Tatabánya Testszerviz Specialistája vagyok.

2015 Novemberében láttam meg a Facebook oldalon Töreki Tamás posztját a Testszervizről. Azonnal felhívtam és kértem, mondja el, miről is van szó. Pár mondatban elmesélte a programot. Ekkor már mondtam is Neki, hogy én ezzel a munkával szeretnék foglalkozni. Én ilyen lehetőséget kerestem és azonnal határoztam. Természetesen előbb végig akartam csinálni a programot ahhoz, hogy Specialista lehessek. Ez számomra nem jelentett nehézséget, mert mindig is híve voltam az tudatos életmódnak, nem beszélve arról, hogy csak akkor lehetek hiteles, ha magam is megtapasztalom a Testszerviz által kidolgozott programot.

A három hónapos programmal fantasztikus változás történ a testemmel. A több tíz éve kialakult gerincbetegségem sérvek okozta fájdalmak elmúltak, az emésztésem rendbe jött, sok- sok éven át kínlódtam reflux betegségben, a vérnyomásom olyan, mint fiatal koromban volt (két vérnyomáscsökkentő gyógyszert is szedtem) kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok, illetve az alvásom is rendben jött. Mellékesen 62 kg-ról lefogytam 57 kg-ra ez az ideális testsúlyom, bár nem fogyókúrázni szerettem volna.

Négy gyermek édesanyja vagyok, számomra nem csak a saját egészségem a fontos, hanem a gyerekeimé az édesanyámé és mindenkié, aki a környezetemben él, barátaim ismerőseim és leendő ismerőseimé. Ez lebegett a szemem előtt mikor felismertem a Testszervizben rejlő hatalmas lehetőséget, hogy hogyan tudok segíteni másokon, a saját tapasztalataim átadásával, illetve a programmal.

Fontos számomra, hogy a leendő unokáim olyan családban nőjenek fel, melyben tudatosan táplálkoznak, és felelősen gondoskodnak a saját testükről.

Célom, hogy az új ügyfeleimen keresztül a felnövekvő új generáció is tudatosan éljen. Érezzék, hogy a testük állapotáért maguk a felelősek.

A gyerekeim is elkezdték a programot lelkesek és nagyszerűen állnak a programhoz, kitartóan és élvezettel. Együtt közösen kísérletezünk ki ételeket, amelyeket szívesen elfogyasztunk, és ezeket a recepteket meg is osztjuk egymással.  Nagyon büszke vagyok Rájuk.

A Testszerviz fantasztikusan jól működik. Tudod miért? Mert fogom a kezed, megmutatom az utat és melletted vagyok mindvégig, segítelek azzal, hogy heti szinten, vagy ha szükséges napi szinten konzultálok veled, és ha megakadsz, akkor tudod, hogyan menj tovább.

Ez a program nem diéta nem kell lemondanod sok finomságról, semmi nem kötelező. Személyre szabottan kapod meg a programod.

Szervizeld a tested és megtapasztalod, új életet adsz neki!


 

A program számomra egy „játék” egy kihívás, de ezt a játékot csak a kitartásommal és a célom elérésével nyerhetem meg.

Ha én nyerek, akkor Te még többet!"

 

Elérhetőségeim:

E-mail: babos.katalin@testszerviz.hu
Telefon: +36 30 500 38 35

Skyp nevem: babka254

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket