Gárdosi Krisztina - Testszerviz Érd és környéke

Éppen a manuálterapeutámnál kezeltettem a közel két éve fájó derekamat és közben az egészséges életmódról beszélgettünk. Ez mindig is a kedvenc témáim egyike volt, meséltem is neki, hogy nagy álmom, hogy életmód tanácsadó legyek. Ennek érdekében el is végeztem a Testnevelési Egyetemen a Egészségfejlesztő szakot, de ez nagyon kevés gyakorlati tudást adott ahhoz, hogy én másoknak tanácsokat osztogassak vagy étrendet javasoljak. Ezen bánkódtam, amikor javasolta, hogy nézzem meg a Testszerviz weboldalát, mert ő megcsinálta a programjukat, és sokat segített neki. Meg is néztem, és két nap múlva már ott ültem az ingyenes konzultáción, és azt éreztem, hogy végre jó helyen vagyok. Láttam, hogy ez egy hozzáértő csapat egy profi háttérrel, akiktől megkaphatom azt a tudást, amire szükségem van.

Így kezdődött el az én saját Testszerviz programom. A három hónap alatt csodás változásokon mentem keresztül: elmúlt a puffadásom, több lett az energiám, rengeteget javult az évek óta fájó derekam, jobban alszom, és bár nem volt célom, a szűk ruháim is sokkal kényelmesebbek lettek. Végre igazán jól érzem magam a bőrömben, életemben először, és megtanultam bánni a saját testemmel.

Nagyon jó érzés volt visszaszerezni az uralmat a testem felett, és végre megtapasztalni egy olyan életmódváltó programot, ami tényleg működik. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy Te is  elérj egy magasabb életminőséget, ami egy egész életre szól. Segítek, hogy meg tudd adni a testednek azt, amire szüksége van, és Te is átéld azt, amikor a tested újra tökéletesen működik.   

Idő közben gerinc és stretching tréner, bodyART és deepWORK oktató és coach képesítést is szereztem, amik jól kiegészítik a Testszerviz Programot.

Ha nem Te uralod a tested, hanem fordítva, a Testszerviz a Te helyed! Jelentkezz a programra, ha úgy érzed, valami nem stimmel és kicsúszott a kezedből az irányítás! Itt személyre szabottam, a saját tempódban haladva kapod meg azt a tudást és tartós képességet, hogy újra te legyél a „főnök”. Ne várj, ne halogasd, hanem töltsd ki a tesztet, és kezdd el az új életed még MA! :-)

„ Hinned kell magadban, abban, hogy elérsz valamit, akármennyi ideig tart is!” (Freddie Mercury)

„Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)

Gárdosi Krisztina

Érd és környéke

Telefonszám: +36303300243

email cím: gardosi.krisztina@testszerviz.hu

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket