Haness Rita - Testszerviz Újbuda

"Haness Rita vagyok. Testszerviz Specialista. Hivatásomat tekintve gyógytornász, gátizom tréner, BEMER - és SONO terapeuta. Több mint 20 éve a magán egészségügyben tevékenykedek gyógytorna – fizioterápia szakterületen.

Akik ismernek, azok tudják rólam, hogy mindig azokat a megoldásokat keresem, amelyekkel a hozzám fordulók kezébe tudást adhatok, és ennek birtokában tőlem függetlenül is képessé válnak az egészségüket, jó közérzetüket megőrizni vagy helyreállítani. Sokéves tapasztalatom szerint ez a folyamat akkor halad a leggyorsabb ütemben, ha a résztvevő megérti és tudja, hogy hogyan működik a szervezete és milyen élettani folyamatok játszódnak le benne.

Azért lettem Testszerviz Specialista, mert ez a nagyszerű technológia illeszkedik a hitvallásomhoz, és hathatósan tudok vele segíteni. 

Ne gondold, hogy ez egy újabb fogyókúra vagy diéta! Az ideális testsúly elérése csak az egyre optimálisabban működő test természetes állapota. A módszer abban csodálatos, hogy nem tesz mást, “csak” támogatja a szervezetet abban, hogy a belé kódolt egyensúlyra törekvő mechanizmusait végre lendületbe hozza, és ideálisra hangolja a működését. Megadja azt az önállóságot és szabadságot, hogy minden nap azt érezhesd, hogy Te irányítod a testedet. A Testszerviz program sikerének titka a személyre szabottság, a törődés a programon való haladásban.

Ha már eleged van abból, hogy nem bírsz a testeddel, és úgy érzed, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, akkor kezdd el a saját személyes Testszerviz programodat, és legyél újra Te az “úr” a saját házadban, testedben!

Minden támogatást és tudást meg fogok Neked adni ahhoz, hogy a Testszerviz programodat sikerre vidd és “megtanuld magadat”! Az önmagadhoz kapott használati útmutató segítségével ezután képes leszel magadat a lehető legjobb fizikai állapotban tartani.  

Nem leszek a hajcsárod, vagy a tanító nénid, aki rossz pontot osztogat. A Veled együtt gondolkodó társad leszek az önmegismerésed ösvényén.

Én úgy fordulok a gyógytorna pácienseim és a Testszerviz programra jelentkezők felé, hogy hiszek a kíméletes és természetes gyógymódokban, a szervezet egyensúlyra törekvésében, az öngyógyító folyamatok aktiválhatóságában. 


 

Tudom, hogy az én feladatom mindössze annyi, hogy a betegségeket megelőzni vágyókat, a gyógyulást keresőket vagy a közérzetük javulásáért tenni akarókat teljes empátiával és minden tudásommal segítsem."

Elérhetőségeim:

E-mail: haness.rita@testszerviz.hu
Telefon: +36 30 661 75 76

1113 Budapest, Tarcali u.19

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket