Rokolya Ivett - Budapest

27 év ülőmunkát és különböző multiknál való robotolást hagytam ott, hogy az álmaimat megvalósítsam. Nem mondom, hogy könnyű döntés volt, de egy év elteltével azt mondom: megérte.

2020. október 16-a az új életem dátuma.

Szóval azért vágtam bele a három hónapos életmódváltó programba, mert úgy éreztem sokat olvastam az egészséges életmódról, de ezeket nem tudtam egyedül beilleszteni az életembe. A lé böjt segített lefogyni, de igen hamar is visszajött. Tiltólistát utáltam, mert persze hogy azt kívántam, amit nem ehettem. Enni imádok, de éhezni nem tudok és nem is szeretek. Nehéz volt megtalálnom a sajátomat úgy, hogy mellette három éhes férfi szájnak főzök majdnem minden nap. J

A plusz kilóktól nem éreztem magam a magabiztosnak és hiányoltam a saját belső sugárzásomat. Nem szívesen nézegettem a tükörben a kis dundi testemet. Azt gondoltam a sok ülőmunkától van nagy hasam és azt gondoltam csak emiatt puffadhatok.

Mit kaptam a Testszervíztől?

1. Önbizalmat, hogy egyedül is tudom már mikor mit egyek/tegyek.

2. Tudom, mit tegyek, ha fáj, ha éhes vagyok, ha emésztési problémáim vannak…

2. Segítséget, hogy nem egyedül kellett rájönnöm a saját megoldásaimra

3. Tudást és megértést, hogy mikor és mit egyek

4. Iránymutatást, ahhoz, hogy hogyan tudok az embereknek tovább segíteni.

A programot amikor elkezdtem biztos voltam a sikeremben és tulajdonképp azért kezdtem el, mert már akkor konzulens akartam lenni. Úgy tűnik beleillik a profilomba. Az elmúlt 27 év mind az álmom megvalósításának előkészítése volt. Masszázstanfolyam, jógaoktató tanfolyam, fülbelövés. Rengeteg ismerőst köszönhetek a múltamnak és most ezeknek az embereknek szeretnék segíteni az ő új életük/álmuk megvalósításában. Szeretném, ha minél több emberrel megismertethetném ezt a csodás hétköznapi életbe is könnyen beilleszthető életmódváltó programot.

A három hónapos program elvégzése után, ha akarsz könnyedén tudsz főzni a családodnak tartalmas ételeket, szívesen és elégedetten nézegeted magadat a tükörben, megtanítom neked, hogyan alakítsd ki a hétvégi és hétköznapi étrendedet könnyedén, megértést kaphatsz általam a tested működéséről. Egy új életet kapsz, ujjászületés!

Lenti elérhetőségeken keress meg és segítek!

„Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges.” Voltaire

Elérhetőségem:

Rokolya Ivett

Szentendre és környéke

E-mail: rokolya.ivett@testszerviz.hu
Telefon: +36 30 345 95 26


 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket