---Réka---

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


A célom az volt, hogy egészséges legyek, egészségesebben étkezzem. 

Amikor a programot elkezdtem, tulajdonképpen már semmit sem tudtam megenni anélkül, hogy fel ne puffadtam volna, ne fájt volna a gyomrom, a beleim, sűrűn előfordultak a hasmenések.

Korábban már kiiktattam a szénhidrátokat és a tejet az étrendemből, azonban már a húsok fogyasztása és emésztése is annyira megterhelő volt a szervezetemnek, hogy ebéd után rendszeresen jelentkezett a "kajakóma" jelenség.

A program elvégzéséhez kísérő személyt kértem, amit szerintem nagyon jól tettem. Kovács Mara által megértettem a folyamatokat, a legkisebb eltérés esetén már elmagyarázta a jelenség okát, azt, hogy hogyan lehet rajta változtatni, mit mivel lehet helyettesíteni. Mennyire fontos az alvás, és mi a teendő, ha megjelenik a stressz és kibillenek az egyensúlyomból.

Milyen hasznos a mozgás és az almaecetes víz fogyasztása. 

A program megkezdését követő két hét elteltével a gyomrom és a beleim szó szerint fellélegeztek. A saláta könnyen emészthető, a hús helyett csak sajtot kívánt a szervezetem. A sok folyadék bevitele könnyen ment és mivel a sima vizet nem szeretem, ezért az almaecetes vizet iszogattam egész nap. Korábban light cola volt a rendes italom, ezt szinte teljesen elhagytam. Néha egy-egy pohárral megittam, de utána, ahogy láttam, hogy mennyi vizet tart vissza miatta a testem, igyekeztem teljesen elhagyni. 

A program előre haladtával a víz távozása után elkezdődött a zsírégetés, a kilók és centik csökkenése. Ez mindig megtorpant, valahányszor alkoholt (vörösbort), colát, vagy szénhidrátot (rizst) fogyasztottam. 

Viszont lelkesen ettem reggelire baconos rántottát, ebédre, vacsorára salátát, grill sajtot, lazacot, tonhalat, kolbászt savanyú káposztával, sült tököt köretnek, így mindig jól haladtam. 

Időközben arra is rájött Mara, hogy az anyagcserém azért lassú, mert valószínűleg a pajzsmirigy működésével kapcsolatban valami fennforgás van. A hőmérséklet figyelése arra mutatott rá, hogy alulműködik, ezért alga+Zink+Szelén bevonásával folytattam a programot. 

Időközben az életemben egy komoly változás és stresszhelyzet lépett fel, Kovács Mara ebben a helyzetben is igyekezett a program követésén tartani és a stressz csökkentésére a mozgás növelését, illetve az elpusztított bélbolyhok pótlására a fermentált ételek fogyasztását javasolta.  

Számokban kifejezve –8 kg, -44 cm fogyást eredményezett a program.

A program működik, mindenkinek jó szívvel ajánlom! 

Üdvözlettel,

Réka

A kép illusztráció

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Réka is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket