--Judit--

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


„Ne halat adj az éhezőnek, mert azzal csak egyszer lakik jól. Tanítsd meg halászni, és akkor egész életében meglesz a betevője.”

Ez az idézet jutott eszembe az általános fogyási szokások és a Testszerviz közti különbségről. Amíg szeded a tablettákat, porokat, iszod a fogyós shake-eket, számolod a kalóriákat, fogysz (ha fogysz!) egy kicsit, de ahogy abbahagyod, visszajönnek a kilók (általában kamatostul).

A Testszerviz hozzászoktat az egészséges életmódhoz, és „mellesleg” fogysz is.

Nekem Mara mutatta az utat az elmúlt három hónap alatt, és nem volt velem könnyű dolga (utólag is bocsi Mara). Mert én szeretek sokat enni, könnyen elcsábulok, és mindenre van kifogásom.

És Mara mindig az igényeimhez, a káoszos életmódomhoz igazította a program irányát.

Nem akarok regényt írni, szóval röviden az eredmények: A rendszeresen hirtelen kialakuló pulzus-emelkedésem megszűnt, ha felmegyek egy lépcsőn nem lihegek percekig a tüdőmet kiköpve, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és ismét növöget az önbizalmam.

És nem mellesleg 7 kilót fogytam (Hmmm...vajon mennyit fogytam volna, ha mindig szót fogadok Marának?!) és eltűnt 37 cm rólam. Jövőre 50 éves leszek. Jobb későn változtatni, mint soha! Az irányt megkaptam, a többi rajtam múlik.

Köszönöm!

Kíváncsi vagyok, hogy a következő három hónapban karácsonyig mennyit fogok változni egyedül, és nem félek az év végi ünnepi evészetektől.

Judit

A kép illusztráció

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Judit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket