A. Gabi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Amikor elkezdtem a Testszerviz programot, nem voltam benne biztos, hogy sikerrel képes leszek teljesíteni. Minden odafigyelés nélkül össze-vissza étkeztem, állandóan éhes voltam, főleg estefelé. Ráadásul a program kezdetével egybeesett egy munkahelyváltás is, ami extra stresszfaktorként fenyegette kitartásomat. Szerencsére konzultánsom, Réka vaskézzel vezetett át a buktatók felett, és most, három hónappal később és 12 kilóval könnyebben a legjobb döntésnek tartom, hogy belevágtam, amit csak tehettem magamért.

Nem vagyok egy kitartó diétázó. Ha meghallom mit nem szabad, egyből azt akarom csinálni. Nem csoda, hogy eddigi próbálkozásaim mind zátonyra futottak egy idő után. Szerencsére a Testszerviz nem egy klasszikus értelemben vett diéta, elvei nem a megvonásra épülnek, hanem felülírják a rossz, néha évtizedes rossz szokásokat. Most ugyan véget ért a program, de az itt megtanult dolgokat továbbra is alkalmazni fogom, beépültek életmódomba.

Ahogy egyre tudatosabban kezdtem étkezni, úgy múltak el a napközbeni éhségrohamok, és az a késő esti minden mindegy csak egyek valamit érzés. Ezt tartottam a legnagyobb kihívásnak, de meglepetésemre már az első hónapban nagyrészt megszűnt. Igaz, a ciklusomnak van egy pontja, amikor még mindig elő- előtör a sütiszörny, de ez a pár nap teljes mértékben kezelhető, és ha a hónap többi részében nem engedem el a gyeplőt nem oszt és nem szoroz, bár igyekszem ezen is úrrá lenni, egyre többször sikerül is.

Elsősorban azért kezdtem el a programot, hogy megfelelő formába hozzam magam a rendszeres mozgás elkezdéséhez. Nagyon szeretek futni, de azzal a súllyal, amit akkoriban hordtam magamon, inkább nem kockáztattam ízületi sérüléseket. Depis voltam, formátlan, utáltam minden porcikámat, és semmi erőm nem volt megmozdulni, ha nem volt muszáj.

Ma már rendszeresen kijárok mozogni, és nemrég sikerrel lefutottam az 5km-es távot, ami számomra hatalmas eredmény. Testileg, de lelkileg is jobban érzem magam, és sokkal több energiám van, mint az utóbbi évtizedben bármikor.

Derék körméretem több mint 10 centimétert csökkent. Furcsa belegondolni, mekkora térfogatnyi darabbal volt nagyobb a testem korábban: lefogytam a macskámat háromszor, illetve félkutyányi súlytól szabadultam meg. Egy csomó félretett régi ruhám jó lett rám, és ma már könnyen kapok a boltokban normális fazonú farmert magamnak. Már ezért megérte volna, de ez csak a hab a tortán. Nyugodtabb az alvásom, rendszer van az életemben, az önbizalmam is megnőtt.

Nagyon jó dolognak tartom, hogy végig volt mellettem valaki, aki ha kellett, a megfelelő irányba terelgetett. Köszönöm, Réka! Néha már az is elég, ha van egy barát, aki csak leül és meghallgat, de Rékától nagyon sokat tanultam a program során, és mindig rendelkezésre állt, amikor szükségem volt a támogatásra.

S hogy mit hoz a jövő? Folytatom a megkezdett utat, remélhetőleg a jövő év során elérem következő célomat: még 12 kilót szeretnék fogyni! Felvértezve újonnan szerzett tudásommal, és a rendszeres testmozgás által keltett plusz energiákkal, ez már gyerekjáték lesz.

Kezdjetek bele bátran.

Üdvözlettel,Gabi"


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Gabi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket