A.Enikő

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz tapasztalat!

Én nem fogyni szerettem volna, hiszen szerencsére hosszú évek óta tudom tartani a súlyomat. Mindig odafigyeltem az étkezésemre, fontos volt számomra, hogy "többnyire" egészségesen étkezzek.
Viszont éreztem, hogy ennek ellenére valami mégsem jó. Nem tudtam elfogadni, hogy sok ételtől felpuffadtam, nem volt jó az emésztésem, ettől gyakran nagyon rossz volt a közérzetem, illetve állandóan fáradékony voltam és nagyon sokat fájt a fejem. 
Mint a program során kiderült, nem volt elég ismeretem arról, hogy mi az, ami valóban jó NEKEM. 
Babos Kata segítségével sikerült megtalálni a számomra megfelelő étrendet, ami rendkívül egyszerűen beilleszthető volt a mindennapokba, pedig ettől tartottam a legjobban. :)
A heti konzultációk során rengeteget tanultam, majd ismereteimet jól tudtam használni és hétről hétre egyre jobban éreztem magam a testemben:))
Az első 1-2 hét után már sokkal energikusabb lettem, teljesen helyreállt az emésztésem és megszűntek az erős fejfájások. Amit még észre vettem, hogy szebb és hidratáltabb lett a bőröm.
Katától rengeteg új receptet kaptam, ami által változatosabb az étrendem, mint valaha és finomabbakat eszek, mint valaha.
Sikerélményemhez hozzá tartozik, hogy a 17 éves fiam is rendületlenül issza velem a reggeli turmixot és imádja az új ételeket. <3
Azért -1 kg-al kevesebb lettem és ezt a súlyt a három hónap alatt meg is tartottam 
Az életmód váltás nem FÁJ, nem jár LEMONDÁSSAL és mindenkinek MEG KELL TAPASZTALNIA!!!
Mindig is fontos volt számomra, mondhatni szívügyemnek éreztem, hogy az egészség megőrzés témában szerzett saját tapasztalataimat átadjam másoknak is, ezáltal segítséget nyújtva. 
Úgy érzem, a Testszerviz tökéletesen kidolgozott technológiája a legalkalmasabb arra, hogy másoknak is segítsek vele az életmód váltásban, úgyhogy nem volt kérdés számomra a döntés: Testszerviz konzultáns leszek! 
A jövőben megszerzett tudásommal sok embert szeretnék hozzásegíteni, hogy teljesebb életet élhessen!

A.Enikő

Győr 2018.01.22.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Enikő is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket