Á.J.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Mara (Péter):

Az alábbi gondolataimat nevezném a sikeremnek, persze csak ha Neked is OK:):

Kicsit több mint három hónap alatt mínusz 14 kg a súlyomban és sok-sok centi derékban, csípőben combban a fizikai eredmény.

Ami ennél is több az a nézőpontváltás, ami az étkezésemet és az életmódomat érinti ami azt eredményezte, hogy a hosszan fennálló bélgyulladásom és a máj elégtelen működésem helyreállt.

Hosszú távon bízom benne, hogy a testem a megfelelő zöldség, fehérje és megfelelő élelmiszerek bevitele és a Marától:) tanult életmód gondolatok (éjszakai alvás és emésztés, nappali mozgás egyensúlya stb.) egy megerősített immunrendszert eredményez, ami alkalmassá teszi a testemet a mai kor szennyezett világában (levegő, víz, talaj, élelmiszer és még sorolhatnám…) ellenállni és egészségesen tartani.

Hosszú évek óta terveztem ezt a változást amihez örülök, hogy egymásra találtunk Burget Péter barátommal és a Testszervizzel ami kellőképpen katalizálta ezt az előzőekben leírt változást.

És végül ami nagyon fontos volt, hogy egy kedves, gondoskodó, TANÍTÓ "kísérőt" kaptam erre a három hónapra Kovács Mara személyében, akinek külön köszönöm a támogató gondolatait és megnyugtató hangját a heti rendszerességű konzultációkon.

Köszönettel és barátsággal: Á. J. - Ügyvezető

*A kép csak illusztráció


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Á.J. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket