Adri

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Sziasztok!

Kezdem a végén, hiszen mindenkit az érdekel:

A program során a

súlyvesztés: -11 kg

méret csökkenés: 2 ruhaméret

derékból: -14 cm

csípőből: -13 cm

hasból: -13 cm

combból: -8 cm

A tapasztalataimat nagyon nehéz szavakba önteni. Rögtön az elején ésszel felfogtam, hogy amiről Turay Orsi beszél, az nem egy kósza fogyókúra, nem egy pár hétig tartó diéta, hanem egy teljes életmódváltás. Viszont azt is tudtam, hogy az eddigi életmódom hosszú távon megbetegít. Soha nem reggeliztem, összevissza ettem, nagyon kevés zöldséget, és nem utolsó sorban éjjelekig dolgoztam, ami azzal járt, hogy éjfél- egy óra környékén megéheztem, és hát éhesen nem lehet elaludni. Mivel ülő munkát végzek, azon kívül autóval közlekedek, és kifogások gyártásában profi vagyok, így a mozgást szinte teljesen kiiktattam az életemből. A teljes hormonháztartásom fel volt borulva, a pajzsmirigyem, a hasnyálmirigyem gyulladásban volt, a cukrom ingadozott, a mellékvesém túlműködött, ízületi gyulladásom volt.

Rögtön az elején szerettem volna maximálisan jól csinálni mindent, viszont nem ment rögtön elsőre a saláta-evészet. Imádom, hogy sok alternatíva létezik, és hogy Orsi segített nagy türelemmel ezeket megtalálni, sokat segített tanácsokkal, tapasztalatokkal, ismeretanyagokkal.

Megtanultam, hogy a reggeli nem azt jelenti, hogy tele kell zabálni magam, ami után elnehezül az ember gyomra, hanem egy turmixszal, és tojással már indulhat is a nap. Megtanultam azt is, hogy a mozgás nem azt kell, hogy jelentse, hogy vért izzadok egy edzőteremben heti 8-10 órában.

Ahogy az étellel sikerült egyenesbe jönni, az alvásproblémáim is megszűntek. Azt gondoltam, hogy az éjjeli ébredéseim, nyugtalan alvások a stresszes életmód miatt vannak. A program során ezt is megtapasztaltam, hogy az étkezésen múlik, hogy végigalszom nyugodtan az éjszakát, sőt, másnap koncentráltabban, hatékonyabban és sokkal nyugodtabban tudom a napomat végigpörögni. Nincs kajakóma, hasfeszülés, puffadás…

Elmúlt a cukoringadozás, az ízületi gyulladás, a pajzsmirigyem, a hasnyálmirigyem és a mellékvesém is megfelelően működik.

Én már elkezdtem készülni a bikini szezonra!  És TE? ;)

És végül a képek:

Az első a program kezdetén, a második pedig a „nagy karácsonyi zabálások” alatt készült.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Adri is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket