Ági

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Januárban - részben újévi fogadalomként - elkezdtem egy fehérjediétát, amivel 6 hét alatt 5 kg-tól szabadultam meg, de folyamatos hiányérzettel küzdöttem, állandóan a diétán járt az eszem, inkább feladatként éltem meg, mint állapotként. Egy kedves ismerősöm hatalmas átalakulása keltette fel az érdeklődésemet. Márciusban találkoztam először a Testszervízzel, Katalinnal történt első beszélgetés meggyőzött, hogy velük folytatom tovább az életmódváltást. Nem a súlycsökkenés volt a cél, hanem ismeretszerzés, hogy tudjam mi hogy működik, hogyan hat és mi a kulcsa az egészséges táplálkozásnak.

Sajnos a program alatt közbe jöttek olyan tényezők, amik hátráltatták a kialakított étkezési szokásaimat, de ma már tudom, hogy mivel lehet orvosolni olyan étkezéseket, ami nem segítette a testem épülését, a közérzetem javulását. A legnehezebb, amivel meg kellett barátkoznom a zöldturmix volt. A program kezdetén nagyon nehezen találtam ki és szedtem össze a hozzávalókat, ma már elmondhatom, hogy e-nélkül nincs étkezés, nincs finomabb, táplálóbb, üdítőbb, mint egy jó alapanyagokból elkészített turmix.

A program hozadéka:

- Derék -6 cm

- Kar -2 cm

- Csípő -5 cm

- Has -5 cm

- fogyás -3 kg

Fontos számomra, hogy megtanultam „enni”, nincs nassolás, alig eszem pékárut, eltűnt az életemből a burgonya, végre szomjas vagyok és tudok sok folyadékot inni. Helyreállt az anyagcserém, amúgy is pörgök állandóan, mindig van energiám és végre jól alszom.

A módszer működik, nekem Éva segített, aki végtelen türelemmel, szeretettel kísért az utamon, pedig nem volt könnyű dolga velem.

 

Köszönöm, hogy megismerhettem a programot, Katalint, Évát, Tamást, csodálatos dolog, amit tesztek értünk, velünk.

Mindenkinek ajánlani fogom!

Ági

Veszprém 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ági is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket