Anami

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

 " Kedves Éva!

Nyolc évnyi sikertelen fogyókúrás próbálkozások után találtam rá a Testszervízre. Az első beszélgetésünket követően tudtam, hogy most vagy soha! Rengeteg diétát kipróbálva éreztem, csak életmódváltással lehet eredményt elérni és Te pont ezt hangsúlyoztad!

Belevágtam a programba és lassan éreztem ,hogy elkezdtek fogyni a kilók rólam( még soha,semmilyen módszerrel nem tudtam ennyi súlytól, ennyire könnyedén megszabadulni), de nem ez az egyetlen amit nyereségként elkönyvelhetek!

Abbahagyhattam a refluxra szedett gyógyszert, enyhültek az allergiás tüneteim (hajfesték, pollen) , emésztési panaszaimnak nyoma sincs már ! Nincs állandó éhség érzetem, soha nem gondoltam volna hogy lehet kenyér és tésztafélék nélkül élni…ma már egyáltalán nem hiányzik ,simán elmegyek egy pékség előtt, eszembe sem jut hogy vegyek onnan valamit.

A családomat is szeretném erre a csodás zöld turmixra rászoktatni, mert érzem, mióta ezt fogyasztom energikusabb, életvidámabb lettem. Ami nekem a legnagyobb boldogság ,hogy a 84 éves édesanyámnál sikerült is ezt elérnem és nagyon látványos változásokat tapasztalok nála: délutánonként mindig le szokott feküdni aludni,de ez ma már csak olvasgatás és annyi energiája lett, hogy még esténként is lemegy a kertbe dolgozgatni. Jött velünk kirándulni, sokkal többet tudott sétálni és nem fáradt el! Eddig mindig korábban lefeküdt mint a gyerekek , mert nagyon fáradt volt. Öröm ránézni !! Energikusabbnak, fiatalosabbnak tűnik mostanában.

Ami engem illet tudom, hogy messze még a célom amit kitűztem, de tovább folytatva programot elfogom érni! Sokat tanultam a beszélgetéseink alatt, ezzel a tudással meg tudom csinálni!!

Köszönök Neked mindent Évi!

ANAMI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anami is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket