Andi

Kedves Tamás,


Végre eljött az idő, amikor leülök és megírom Neked az eredményemet és egyben meg is köszönöm a támogatásodat.

Igazán ez az eredmény nem csak az én eredményem, hanem a kettőnké együtt. Ha Te nem vagy, akkor én ezt nem csinálom végig. Ha Te nem tartod felettem a kontrollt három hónapon keresztül, akkor ma nem tartok itt. Rengeteget köszönhetek Neked, és a programnak. Ma teljesen más életet élek, mint három hónappal ezelőtt. Emlékszem, ezelőtt milyen rendszertelenül ettem, milyen keveset aludtam, szinte egyáltalán nem sportoltam és nagyon feszített tempójú életet éltem.

Aztán ahogy belecsöppentem a programba, szépen sorban megtanultam, hogy mennyi minden van hatással a fogyásra. Tetszett, hogy szép sorban mentünk végig és tanítottál meg mindent. Ma már berögzült és automatikusan cselekszem. Imádom az új életemet, imádom, hogy 2 ruhamérettel kisebbet hordok és 10 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg. Sokkal nagyobb önbizalmam lett, sokkal energikusabb lettem, és bár a feszített tempójú életem ugyanúgy megmaradt, de mégis könnyebben veszem az akadályokat. Rájöttem, hogy miért...teljesen átalakította az életemet a Testszerviz, most már tudatosan táplálkozok. Ez pedig rengeteg energiát ad. Bárcsak korábban rátok találtam volna.

Köszönöm a rengeteg receptet, a biztatást, a lélekápolást, mert az is volt rendesen. Nagyon jól csinálod Tamás, számomra példaértékű. Örülök, hogy ismerhetlek, hiányozni fognak a konzultációk, a beszélgetések, mindig egy új lendületet kaptam a találkozások után. Hálás vagyok mindenért, amit értem tettél.


Nagy szeretettel,
Andi


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás