Andrea :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

NEM HITTEM VOLNA, HOGY BALETTOZNI KEZDEK. 10 KILÓ MINUSSZAL VALÓRA VÁLT AZ ÁLMOM. KÖSZÖNÖM TESTSZERVIZ. KÖSZÖNÖM RITA.

Andi évről évre szép lassan hízogatott. Mire megtalált engem, már 17 kiló túlsúlya volt és jó pár egészségügyi problémával küzdött. Az ízületi fájdalmai különösen zavarták. Öregnek érezte magát testileg, pedig az életkora nem indokolta ezt. Domborodó hasa aláásta az önbizalmát. Eldöntötte, hogy felhagy a fogyókúrákkal és életmódot vált. Érezte, hogy gyökeres változásra van szüksége. Vágyott arra is, hogy tudja és értse, hogy milyen folyamatok játszódnak le a testében. Újra fiatalnak, könnyűnek és energikusnak akarta magát érezni. Elképzelte, hogy olyan ruhákat vesz majd fel, amilyet csak akar. Azért választotta a Testszerviz koncepciót, mert úgy érezte, hogy ebben minden megvan, amit keres.

Szerencsés vagyok, mert nagyon klassz tanítványaim vannak. Andi is egyike volt a fegyelmezett, figyelmes és kitartó résztvevőimnek. Így nem csoda, hogy végül csodás eredményt ért el.

Andi így ír erről:

„Rita nagyon közvetlen, rögtön megtaláltuk a közös hangot. Sok újdonságot hallottam Tőle, amik segítettek abban, hogy ki tudjam alakítani a saját étrendemet. Ha nehézségeim voltak a programmal mindig talált megoldást a problémára. Nekem sokat segített a program betartásában, hogy hetente, két hetente találkoztunk. Ilyenkor tudtuk korrigálni, ha valamit nem teljesen a program szerint csináltam, így a végére teljesen jól beállítottuk az étrendemet.

Több mint 10 kilót fogytam. A testemről 54,5 cm „hurka” tűnt el. A régi ruháim, nadrágjaim újra rám jönnek. Az ízületi fájdalmaim elmúltak. Sokkal könnyedebben mozgok. A térdem és a derekam nem fáj. Sokkal magabiztosabb vagyok. Zongorázni lehetne a különbséget. Azt a ruhát veszem meg, ami jól áll. Kedvvel vásárolok. Korábban a buszról már nehezen szálltam le. Nehézkes voltam. Ez már annyira a múlté, hogy elkezdtem klasszikus balettozni. Teljesen kezdő szinten kezdtem és azonnal ment a plié. Fantasztikusan érzem magam a bőrömben. Tudom, hogy hogy működik a testem, mire reagál jól. Csodás érzés, hogy én irányítok.„


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket