Andrea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Szia Tamás!

14 hete kezdődött az "utazás" és vágtam bele a programba. Hogy miért? Kerestem A módszert. Nem voltam kövér, de átlag súly feletti. Egy kedves barátom (Dóri) azt mondta múlt héten, hogy most a arányban van az alakom, és hogy régen pici volt a fejem a testemhez. Találó, de én szó szerint tanknak éreztem magam, és nem tudtam mi lenne a legjobb módszer ezt valahogy visszafordítsam.

Emlékszem Malaysiában voltam amikor az első megbeszélésünk volt  Tamással (Skype) és az instrukciókat hallgatva arra gondoltam fogalmam sincs hogy fogom ezt végigcsinálni. De már a legelejétől megkaptam az összes szükséges segítséget tőle.

Nagyon alapos próbáltam lenni, mindent betartva és jöttek a sikerek, Tamás sokat biztatott, dicsért, és mindig mindenre megkaptam a választ, ha valami nem ment akkor a segítséget: min változtassak. Valamint nagyon sokat tanultam tőle.

A legfontosabb dolog azonban az volt, hogy rengeteg dologra jöttem rá magamtól a program során, sokat olvastam táplálkozással, életmóddal kapcsolatos cikkeket, könyveket, bújtam az internetet és kutakodtam mi a helyes.

Nem könnyű egészségesen élni de nem lehetetlen  Régen azt hittem ha nem eszek hozzáadott cukrot egyenlő azzal hogy nem eszek cukrot, ma már tudom h mindenben van cukor, de azt is, hogyan tudom kikerülni. Azt hittem ha nem ettem kenyeret, csak virslit magában, milyen egészségeset vacsiztam, miközben a feldolgozott élelmiszer veszélyeit egyáltalán nem ismertem.

Szóval az elmúlt hetek során megtanultam mi jó nekem és mi nem; mit jelent a tudatos táplálkozás; hogy az E betűs gonosz összetevőkön felül mennyi egyéb szemetet ettem meg eddig; rájöttem, hogy tudok a megbeszélések mellett heti étrendet is tervezni; hogy képes vagyok munka után edzeni és még a másnapi turmix/reggeli/tízórai/ebédet is előkészíteni; hogy az állandó utazással járó munkámban is tudom követni a programot (Európa és Ázsia); hogy a bio és a paleo nem valami ördögtől való dolog; hogy így olcsóbban jövök ki és hogy nem minden egészséges amire az van írva.

Nagyon másképp érzem magam mostanra a bőrömben, sokkal több energiám van, nem győzöm bezsebelni a bókokat, a legpozitívabb visszajelzést a kedvenc boltom tulajdonosától, Katától kaptam: Úristen Andi, neked már csak S-es nadrág kell! Az a pillanat megfizethetetlen.

10% ment le a súlyomból, és sok sok centiméter. Nem ígérem, hogy zöldséget eszek kizárólag majd ezentúl, és az teljesen biztos, hogy az indiai étteremben nem fogom nézni a kalóriatáblázatot, de tisztában vagyok azzal minek mi a következménye és ez segít dönteni.

Az is biztos hogy a rendszeres mozgást szeretném meghagyni a mindennapokban, ahogy a reggeli turmixot is miután rájöttem hogy el lehet finoman is készíteni.

Nagyon örülök, hogy végigcsináltam a programot, köszönöm Tamásnak és Évának a sok segítséget, támogatást. Hiányozni fognak a heti megbeszélések, szuper embereket ismertem meg személyükben.


 

Aki hezitál annak csak ajánlani tudom, aki elkezdte, annak sok sikert kívánok:)

Üdv
Andi

(Székesfehérvárról)


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket