Anikó :-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz!!!!!

90 nap 93 kg helyett jelenleg 84 kg, 44-46- os ruhaméretről stabil 40-42- es :-)

Tökéletesen emlékszem az első találkozásra Katival, aki által megismerkedhettem ezzel a programmal. Totál nem találtam önmagam, nem tudtam, hogy mit akarok, nem tudtam, hogy hogyan is térhetnék át az egészséges életmódra. Tudtam, hogy itt az idő és sokat vaciláltam rajta, hogy elkezdjem-e. Vajon képes leszek rá, fog ez menni nekem? Folyamatosan ezek a kérdések zakatoltak az agyamban. Igazából a programban már az első pillanatban hittem, tudtam, hogy ez egy tuti biztos dolog, mivel az interneten már tájékozódtam róla. Abban viszont nem voltam biztos, hogy én saját magam működni fogok-e a programmal. De annyira hajtott a kíváncsiság, hogy mégis mi lehet az a dolog, amivel tényleg véglegesen egészséges életmódra válthatok. Hát belevágtam! Nem volt már kérdés, most vagy soha! Az első hét után olyan csodás eredményt értem el, hogy a mosolyt nem lehetett az arcomról lehervasztani:-D

Kati kérésére meg lett örökítve képekkel a kiinduló állapot. Jó pár hétig vissza sem néztem a képeket, jobbnak éreztem, ha inkább a Testszerviz program megismerésével foglalkozom és milyen jól tettem ;-)

Voltak hullámvölgyek, nem tagadom! Minden egyes újabb információ beszerzése után tanulmányoztam a testem és a szervezetem, hogy mire hogyan reagál. Nagyon jó dolog dokumentálni a naplóba mindent, mert tényleg ebből lehet sokat tanulni.

Szuperek voltak a heti megbeszélések is, amit külön szeretnék Katinak megköszönni! A kitartását, a türelmét és legfőképpen a jó erős kötelekből lévő idegzetét.-)

Mostanra imádom a testszervizt! Ez egy olyan csodás dolog, ami szerintem örök életemre megoldást adott a súlyproblémáimra és arra, hogy hogyan lehetek egészséges. Nem leszek sohasem nádszál alkat, nem is áll szándékomban, de ezzel a módszerrel egészséges lehetek és egy egészséges kinézetet is varázsolhatok magamnak. Nem kell szenvedni, nem kell koplalni, nem kell sivatagi kiképzésen részt venni, egyszerűen csak élvezni kell! És én élveztem minden egyes napot!

Tapasztaltam sokat, voltak rosszabb napok, mikor reggel nem azt a súlyt láttam, amit akartam a mérlegen, akkor sem csüggedtem, mert tudtam, hogy van megoldás, megy az lejjebb is még.

A legjobb, amit a testszerviznek köszönhetek, hogy elmúlt az édesség iránti állandó vágyam, hogy már nincsenek rosszulléteim és tudom, hogy mit mivel válthatok ki. Energikusabb lettem, tele tervekkel és célokkal. A bőröm is szebb lett, a mosolyom meg megawattos! :-D Sorolhatnám az előnyöket reggeltől estig és belevághatnék ezerszer is megírni ezt a beszámolót, mert biztos vagyok benne, hogy az érzéseimet nem tudom belefoglalni egyetlen bejegyzésbe. Leírhatatlan érzés az, hogy lettek céljaim, álmaim, amiért most már érdemes élnem, amik értelmet adtak az életemnek. Erősnek érzem magam és még talán sohasem voltam ennyire tudatos és kiállok magamért és a véleményemért minden helyzetben.

Most, hogy vége lett a programnak egyáltalán nem érzem, hogy lezárult ez a fejezet az életemben!

Sőt! Most már egyedül, természetesen Kati bevonásával szeretnék készülni a következő 90 napra, amit karácsonyi gigamega meglepetésnek szánok!

ANIKÓ


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anikó is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket