Anita :-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Mielőtt megismertem volna a programot kb. így gondolkodtam....

Önbizalom nulla, kiegyensúlyozottság...az mi?, tükör, mérleg: nem ismerem ! Van ruhám, de hát az már régen volt jó, de majd lefogyok és jó lesz... ááá tuti nem megyünk gyalog, mert kiizzadok, fulladok stb. és még sorolhatnám. Aztán valamiért drága férjem előkapta a mérleget... hát mondom, mi bajom lehet?! ...Az eredmény 86 kg! Depresszió, kétségbeesés!

 Legfőképp nem az eredmény miatt, hanem magam miatt! Most ez komoly??? Fájnak a lábaim, állandóan fáradt vagyok, türelmetlen, puffadok....

 Egyik este böngésztem és rátaláltam a Testszervizre...hát mi bajom lehet? Annyi mindent kipróbáltam már, nincs veszteni valóm!

Hamarosan Évánál találtam magam. Megmondom őszintén az első alkalommal kicsit megijedtem.... Almaecetes víz, zöld turmix?! Imádom a zöldségeket, de hát, hogy fogom meginni őket?! Ma már el sem tudom képzelni az életem nélkülük!  Ahogy haladtunk előre a programmal egyre jobban megismertem a testem reakcióit! Jó volt a tanulás nagyon! Tudatos vásárló lettem! Kiegyensúlyozott lettem, most már a futás is jöhet, jókat alszom, türelmes vagyok, előkerültek a bizsuk, a színes ruhák! Végre nőci vagyok és jól érzem magam. Nem fájnak a lábaim, pedig egész nap állok! Ja az eredmény.... mínusz 10 kg és mínusz összesen 40 cm

És még nincs vége! Nyáron, büszkén fogok a strandra menni kisfiammal! .

Óriási köszönet Évának, aki mindent megtanított, fogta a kezem és mindig elmondta mi miért van

És még valami, kedves életet változtató társaim!

 Olyan jókat eszem, hogy nem tudom elmondani eszem és közben hihetetlen jól vagyok, nem hízok, hanem fogyok, érzem az ízeket! Szóval, ha még gondolkodsz...ne tedd!! Vágj bele és érzed jól magad!! Nem fogod megbánni az tuti!!!

A program röviden: egészséges leszel, energikus, türelmes, kiegyensúlyozott... ja bocsi a felesleget meg félúton valahol elhagyod!!!!

Anita"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket