B. Judit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Először is köszönöm szépen Kőrösi Katinak ezt az elmúlt három hónapot, nagyon, nagyon jól érzem magam. Rengeteget segített a Testszerviz az életemen és a fizikai állapotom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a három hónapos Testszerviz programba.

Az idei évben életmódváltásba kezdtem, januárban elkezdtem edzeni és áprilisig egy másik fajta diétás étrendet követtem, aztán következett májustól a testszerviz. Összesen 15 kg-ot fogytam, ebből a testszerviz alatt tizenhárom és felet! Ennek nagyon, nagyon örülök és mindenképpen folytatom a programot 

Az egészségügyi állapotom az sokkal jobb, mint a program elején. Az alvásom is sokkal jobb lett, energikusan vagyok. A légszomjam teljesen elmúlt egy-két hét alatt. Női dolgaim is rendeződtek.

Biztos, hogy nem térek vissza a „régi kerékvágásba”. Meglepően könnyű volt a program egyébként. Az elején, amikor Kati elmondta, hogy milyen egy ideális étkezés, akkor egy kicsit megijedtem. A teljes kiőrlésű kenyér volt az étkezésemben az egyik sarkalatos pont… Meglepően könnyű volt elhagyni a kenyérféléket, abszolút nem is hiányoznak. Abszolút nem kívántam az édességet sem.

Szeretném még azt elmondani, hogy az elmúlt pár évben nagyon sok módszert kipróbáltam és 1-2 kg-nál többet semmivel sem tudtam fogyni. Úgyhogy nagyon örültem, hogy a testszervizzel viszont pikk-pakk lementek a kilók mindenkinek szívből ajánlom, hiszen ez a módszer egyénre szabott, pont ezért működik mindenkinél!

Budai Judit, Mosonmagyaróvár

.2018.07.31.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Judit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás