B. Judit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Először is köszönöm szépen Kőrösi Katinak ezt az elmúlt három hónapot, nagyon, nagyon jól érzem magam. Rengeteget segített a Testszerviz az életemen és a fizikai állapotom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a három hónapos Testszerviz programba.

Az idei évben életmódváltásba kezdtem, januárban elkezdtem edzeni és áprilisig egy másik fajta diétás étrendet követtem, aztán következett májustól a testszerviz. Összesen 15 kg-ot fogytam, ebből a testszerviz alatt tizenhárom és felet! Ennek nagyon, nagyon örülök és mindenképpen folytatom a programot 

Az egészségügyi állapotom az sokkal jobb, mint a program elején. Az alvásom is sokkal jobb lett, energikusan vagyok. A légszomjam teljesen elmúlt egy-két hét alatt. Női dolgaim is rendeződtek.

Biztos, hogy nem térek vissza a „régi kerékvágásba”. Meglepően könnyű volt a program egyébként. Az elején, amikor Kati elmondta, hogy milyen egy ideális étkezés, akkor egy kicsit megijedtem. A teljes kiőrlésű kenyér volt az étkezésemben az egyik sarkalatos pont… Meglepően könnyű volt elhagyni a kenyérféléket, abszolút nem is hiányoznak. Abszolút nem kívántam az édességet sem.

Szeretném még azt elmondani, hogy az elmúlt pár évben nagyon sok módszert kipróbáltam és 1-2 kg-nál többet semmivel sem tudtam fogyni. Úgyhogy nagyon örültem, hogy a testszervizzel viszont pikk-pakk lementek a kilók mindenkinek szívből ajánlom, hiszen ez a módszer egyénre szabott, pont ezért működik mindenkinél!

Budai Judit, Mosonmagyaróvár

.2018.07.31.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Judit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket