B. Kati

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz, először nem különösebben érdekelt és nem is tudtam hová tenni, egy újabb divatos “fogyókúrás programnak” tartottam, de mekkorát tévedtem!!

  • Pajzsmirigy alul működés (minden velejárójával)
  • Inzulinrezisztencia
  • Gyomorpanaszok
  • Migrén

Ezek mind állandó problémáim voltak.

Belekezdtem tehát a programba (Szerencsére!), legnagyobb félelmem az volt, hogy “úgy se fogom betartani”, mert majd éhezni fogok és kitudja miket kell majd megenni és meginni, de nem így lett. Sőt nagyon élveztem, hogy megismerkedhettem számomra új alapanyagokkal, hogy megismerhettem a szervezet működését, hogyan tudom kihozni magamból a legtöbbet. Mit, miért és hogyan kérdésekre választ kaptam, tanulhattam.

Mikor pár hét után feltűnik, hogy jé nem fájt a hasam nincs puffadás, már kitudja mióta nem volt migrénes felfájásom, hogy nem hullik a hajam, nincs vizesedés és még sorolhatnám…

Megtanulhattam, hogy mi az, ami tényleg jót tesz nekem, energikusabb lettem, kiegyensúlyozottabb és nem utolsó sorban könnyebb 8 kg - mal.

Aki nélkül ez nem sikerült volna és végtelenül hálás vagyok neki az Magdi! Végig fogta a kezem, motivált, fantasztikus pszichológus, az apró kis beszúrásai, tudja mit mikor hogyan mondjon, hogy az nálam tényleg működjön. Nagyon vártam, hogy mikor mehetek egy újabb konzultációra, pedig előszőr nagyon feszengtem, nem tudtam-mertem megnyílni, de annyira jó hangulatot teremtet mintha mindig is ismertük volna egymást. Fantasztikus milyen hatással van a körülötte lévőkre és az aromaterápiával is megismertetett, amitől szintén függő lettem, nem csak az egészséges életmódtól. 

Újra gondoltam sok mindent, új terveim vannak és eszközeim a megvalósításhoz.

Féltem mi lesz, ha nem lesznek a heti konzultációk, de Magdi rámutatott arra, hogy alaptalan a félelmem, hiszen Ő általa rendelkezem a szükséges alappal.

Szóval ez nem egy újabb divatos fogyókúrás program, hanem lehetőség egy jobb és teljesebb életre, ami nem csak rám hatott, hanem a gyerekeimre is. Hiszen ahogy én fejlődtem, úgy tudtam Őket is egészségesebb életmód felé terelni. Magdi ebben is sokat segített, hiszen megmutatta, hogy mindenre van egy alternatíva, hogy az Nekik is jó legyen.

Amikor először találkoztam a programmal drágának és fölöslegesnek tartottam, mert a neten fent van minden, minek érte fizetni, de ez nem így van! Kellett, hogy Magdival találkozzak, hogy elmondja miért és minek csinálom azt amit, hogy megértsem a változás nem 3 hét alatt történik idő kell a testnek is és a léleknek is.  Nekem az egész életemre hatással volt, nagyon sokat változtam nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy új életet kezdhettem, egészségesebben és kiegyensúlyozottabban.

B. Kata

Ui.: már 3 hete befejeztem a progit és mindig aszerint étkezem, már csak a sport van hátra:)


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kati is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket