B. Móni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Nagy nyereségeim:

Nagy nyereségeim egyike, hogy megismerhettem Kőrösi Katit, aki egy önazonos, tájékozott, széles látókörű, számomra hiteles, nagyon kedves, életvidám, pozitív beállítottságú, ugyanakkor következetes is egyben. A Testszerviz alatt úgy éreztem, mintha társként állna mellettem, aki meghallgat, ha kell, bátorít, ha kell, ellát tanácsokkal, ha kell.

Az átalakulás könnyen ment vele, minden héten újabbnál újabb infókkal látott el, amiket szinte azonnal beépítettem a mindennapjaimba.

A hetente megtapasztalt pozitív változásoknak pedig mindig együtt örültünk.

Megtanultam az étkezések alkalmával, mire hogyan reagál a szervezetem. A biológia órán hallott információkat most újra hallottam, sok egyébbel kiegészítve, de már más szemszögből figyeltem, majd alkalmaztam a hallottakat a saját testemre szabva.

Az eredmény meglepő volt. Hihetetlen, hogy amit eddig egészségesnek hittem, milyen hatással volt a szervezetemre. És az meg lenyűgöző, hogy a test milyen gyorsan reagál kedvezően, ha a számára értékes tápanyagokban, vitaminban, ásványi anyagokban gazdag élelemmel látom el.

A nyaraimat megkeserítette a parlagfű allergia most már 24 éve. A Testszerviz alatt ebben is hatalmas kedvező változás történt.

A Testszerviz kezdete óta nem jelentkeztek a visszeres panaszok, ami már régóta, 4-5 éve problémát okozott, főként a nyári időszakban.

A napi teendők elvégzése mellett jut idő, van energia most már másra is. Például mozgás beiktatása a mindennapokba.

Nyereségeim számokban is mérhetőek:

  • testsúly: - 11 kg

  • derékbőség: - 8 cm

  • csípő méret: - 7 cm

  • has körfogat: -10 cm…

Ha nem érezzük magunkat jól a bőrünkben, soha nem késő változtatni.

Ha nem változtatunk, még nem fáj eléggé.

A változás legtöbbször nem megy egyedül, a sok infóból nem tudjuk kiszűrni, mi az, ami hasznos, mi az, ami számunkra felesleges, de szerencsére ma már vannak képzett szakemberek, akik segítenek eligazodni a média zűrzavarában.

Ezt kaptam, tapasztaltam meg a Testszerviz által, ami az én egyik legnagyobb nyereségem. Így már egyedül is képes vagyok rá, hogy szervizeljem a testem.”


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Móni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket