B.Beáta

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszervizről:

45 évesen már régóta terveztem, hogy a felcsúszott kilókat valahogy el kellene „tüntetni”.

 

12 éves fiam is tett megjegyzéseket az alakomra és a koromra. (a koromon nem tudtam változtatni)

Ez adott kellő elszántságot ahhoz, hogy belekezdjek egy egészséges táplálkozást és jó közérzetet hirdető programba.

Már az első találkozás Varga Marika tanácsadómmal nagy hatást tett rám, hisz amit kínált, az látszott rajta! Kiegyensúlyozottnak, fittnek mosolygósnak, energetikusnak láttam, igazi nőnek.. Hamar kiderült, hogy sok közös vonás van bennünk. Teljesen rábíztam magamat és igyekeztem betartani a tanácsait.

Közben szép lassan többé vált, mint tanácsadó.. A program elején sok bizonytalansággal küzdöttem, de mindenre kaptam, tőle választ, így hamar belejöttem a „zöldturmix” készítésébe. A program egyre jobban tetszett, különösen, hogy a korábbi húsok, só és zöldségek megmaradtak, hisz ezek nélkül Én nem tudnám elképzelni az étkezéseimet.

Nagyon érdekes volt megtapasztalni, hogy nem érzek éhséget. A reggeli utáni közérzetem pedig sokat változott, energetikusabbnak éreztem magam, szinte „kipattant” a szemem az új nap megélésére. Az új tudásommal érdekes volt látni a boltok kínálatait, hogy mennyi egészségtelen ételt kínálnak. Közben fogytam, alakult a testem és egyre több „bókot” kaptam a munkatársaimtól, barátoktól, ismerősöktől és a gyermekeimtől.

Marika dicsérte a kitartásomat, Én pedig egyre büszkébb voltam magamra. Természetesen az élethelyzetek hoztak „extraétkezéseket”, de valahogy ezek is minimálisra csökkentek. Nekem fontos volt, hogy visszajelzést kapjak, tanácsokat adjanak, ezért fontosnak tartom a „tanácsadó” szerepét.

Marikának több hasznos tanácsát is megfogadtam és alkalmazom a mai napig is.

Az „Élet írta szakácskönyvet” is, haszonnal forgatom, több receptet kipróbáltam. Az új ízeket megszerettem és egyre kreatívabban nyúlok az ételekhez. Példámat részben a 10 éves lányom is követi, amit jó látni. A program tehát összességében egy új látásmódot adott a testemmel kapcsolatban, kihatással lett az életmódomra és az életem több területére.

Céljaimat elértem!! Hálás vagyok ezért tanácsadómnak, Varga Marikának Debrecenben és a programnak.

2016. december

Bódi Beáta


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Beáta is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket