B.V.Orsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy megismertem a Testszerviz programot, egy életre szóló életmód, ami könnyen betartható.

Egy vérvétel alkalmával kiderült, hogy érzékeny vagyok a gluténra, laktózra, akkor kétségbe esve kerestem azt a fajta táplálkozási formát, ami nekem ideális.

Az élet összehozott Katival, aki „véletlen” megemlítette, hogy ő Testszerviz konzultáns, felkeltette az érdeklődésemet és belevágtam.

Azonkívül, hogy sorra szűntek meg különböző panaszaim pl.: emésztési zavar, alvási nehézségek, ödémásodás, fáradékonyság stb. mindig nagyon élveztem a heti konzultációkat, mivel Kati egy víg kedélyű, jó humorú és abszolút segítőkész ember. Szinte barátnőre leltem benne.

Ha vétkeztem, Kati türelmesen intett a további helyes út folytatására.

Nagyon jó ötletnek tartom az étkezési naplót, mivel ha bárminemű panaszom volt, csak visszanéztem az aznapi étkezésemet, és rögtön rájöttem mi okozza.

Én leginkább centikben fogytam, a program mellett crossfit edzésre járok, és az a tapasztalatom, hogy amióta betartom a program által előírt ételek fogyasztását, hamarabb izmosodom.

Sokkal több az energiám és türelmem, és ami a legfontosabb jól alszom, amit az elmúlt években nem tudtam elmondani magamról.

Mindent összegezve én a Testszerviz programban megtaláltam a nekem való életmódot.”

Bugáné Vitéz Orsolya

(36 éves)


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Orsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket