Balázs

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Marosi Balázs vagyok, a Testszerviz programot 2017. február 1.-én kezdtem el. Egy ismerősöm fényképét láttam múlt év végén a közösségi portálon a program előtt és után, azt hittem photoshop-al javított a kép, de megnyugtatott, hogy nem. Javasolta, hogy nézzek rá a Testszerviz programra. Ez így is lett, mint már annyi embernél, karácsony és újév között kitöltöttem a tesztlapot, amit már lassan el is feledtem, de január elején csörrent a telefon, és Péter invitált egy beszélgetésre. Ha nem láttam volna az ismerősömön a változást, nem biztos, hogy elhiszem, de az Ő eredményeit látván elhittem, és február elején belevágtam.

Mara segítségével nagyon sok okos dolgot tudtam meg a szervezetem működéséről, hogy egyáltalán mi miért van, amit eddig nem tudtam, hisz senki sem mondta el, én meg nem kutakodtam ez irányban. Sok diétán vagyok túl, koplaltattam a testet, néha látszólagos átmeneti sikerrel, de a jojó effektus nagyon működött. Soha nem sikerült tartani.

A Testszerviz program elvégzése után, kisebb kihágások mellett, és a heti konzultációk segítségével, a programban megismerhettem a gépezetem működését, és a program mellékesnek mondott részével mínusz 9 kg-ban és 8 cm átmérőcsökkenésben lehet a legrövidebben összefoglalni a 3 hónap eredményét.

Ezen kívül számos nyereséget kapott az általam hordozott fizikai való, energikusabb lettem, azt nem mondom, hogy a zöldsalátát megkedveltem, de nem vagyunk egymás ellen. Könnyebben kelek fel reggel, kiegyensúlyozottnak érzem magam, a reggelik beépítésével a napom sokkal jobban indul.

Röviden szólva, az általam ideálisnak tartott súlyt még nem értem el, de ezt az elején tudtam is, hogy 3 hónap ehhez nem elegendő. Viszont Mara segítségével ráálltam arra a pályára, aminek segítségével elérhetőnek látom. A striás csíkokat elkerülendő, szép lassan élvezem a program mellékhatásait a súlycsökkenést, miközben használva a tanultakat, testemet tovább regenerálom és igyekszem az ideális működés visszaállítására.

Köszönöm, hogy részese lehettem a Testszerviz programnak, Köszönet illeti azokat, akik ebben segítettek, Mara és Péter.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodálatos programot.

A fodros kel legyen mindannyiunkkal,

Balázs


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Balázs is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket