Bernadett

Eltelt 100 nap az életemből. 

Még emlékszem ahogy 2015.10.22.-én átléptem Töreki Tamás Testszerviz Specialista iroda ajtajának küszöbén. Akkor még nem tudtam  mire is vállalkozom. Nem bíztam magamban, de tudtam valamit lépnem kell. Eddigre már megszabadultam kb 20 kg.-tól, amiből néha visszajött 5 kg. Egyszóval belevágtam.Az első pillanattól tudtam jó kezekben leszek. Tamás nagyon korrekten és meggyőződéssel hitelesen készített fel az előttem álló 3 hónapra. Nem árult zsákbamacskát, mondta hogy nem lesz egyszerű. Aki ismer az tudja hogy én viszont szívós vagyok, él bennem a csak azért is szellem.
Teltek a napok, elmúlt egy hónap /11.22/ : -6,7 kg .-al lettem szegényebb a kezdeti súlyomhoz képest . A következő hónapban már a kezdetekhez képest -11 kg volt a súlyom. /12.19/. Jött a karácsony, NA AZ KEMÉNY VOLT de ezt is megoldottuk.  És eljött a nagy nap: 

A mérleg a kezdeti súlyhoz képest 13 kg.-al kevesebbet mutat. Bejöttek Tamás számításai, bár ő 12 kg.-ot jósolt és dobtam rá egy grátiszt is :)Ennek a 100 napnak méltó lezárásaként /korént sem befejezésképpen/ szeretnék pár embernek külön is köszönetet mondani. Elsőként Töreki Tamás és Széplábi Éva! Köszönöm nektek, hogy megmutattátok hogy így is lehet, köszönöm hogy a nehéz perceimben is támogattatok és rugdostatok ahogy kell. Még találkozunk.

Köpci Péter hihetetlen egy társ vagy, nagyon szeretlek. Nélküled nem ment volna. Köszönöm, hogy kibírtad a "hormonális" kitöréseimet azt, hogy tudtad nekem mennyire "elvonási tüneteim" vannak, és inkább gyümölcsöt ettél és zellerchipset ahelyett hogy csokit vagy sütit faltál volna előttem.
TESÓM Tibi és Tünde köszönöm nektek főleg Tibi neked hogy szívtad a vérem a "tikhúrral" mindig tudatosítva bennem a saláták jótékony hatását.
Kollégáimnak, köszönöm nektek is a türelmet, és hogy úgy ettétek velem a diót, zöld almámat és a mandarinomat, mintha a világ legkülönlegesebb csemegéje lenne
Drága barátaim, s egyben családom! Köszönöm nektek is a támogatásotokat, a sokszor jóleső szavakat, hogy átrugdostatok a nehéz pillanataimon. Drága Vilminek a sok koffeinmentes kávét . Köszönöm hogy vagytok nekem.
S legvégül de nem utolsó sorban köszönöm mindenkinek aki bármilyen dícsérettel illetett a változásom alatt, akár drukker,akár ellendrukker is volt, hiszen ez mind hozzájárult a sikeremhez.
Nagyon büszke vagyok magamra. Elmondhatom, hogy a 3 hónap alatt 13 kg-al lettem vékonyabb, valamint összességében 2014 decembere óta 30 kg.-tól tudtam megszabadulni.


ÉS még nincs vége!

Bernadett


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Bernadett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket