Boros Anett

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A programmal a célom az volt, hogy megismerjem testem működését és a korábbi egészségesnek vélt étrendemet tovább javítsam. Emellett súlyomat nem szerettem volna nagyon csökkenteni, viszont szálkásodni annál inkább.

Mara személyében megtaláltam azt az embert, aki nem csak segített, ha megbotlottam, de rengeteg plusz ismerettel látott el, amit a későbbiekben is kamatoztatni tudok.

Megtanultam, hogy

  • miért jók a zöldleveles saláták. Nem csak megtanultam, hogy mire jók, hanem a program végén, mikor kimaradtad néhány nap, rájöttem, hogy már egyenesen hiányzik is a zöldturmix, ami a mindennapos étkezésem részévé vált.
  • a fehérjék miként hatnak a testemre a saját emésztésem szempontjából, melyek a legjobbak, melyek adnak több energiák számomra
  • zsírok hasznosságát, hogy mennyi energiát nyerek általuk, és fogyasztásuk során nem hogy híztam, hanem ellenkezőleg segítettek, hogy szálkásabb legyek általuk
  • egészséges alapanyagokból egészséges ételeket főzni

Nem csak kaptam a program során, de néhány dologtól el is köszönhettem:

  • a főétkezések közti egészségesnek hitt nasiktól
  • fehérjeszeletektől
  • és az alkalmankénti délutáni alvásoktól

És miért is tehettem meg mindezt?! Mert az engergiaszintem még tovább nőt a program során, úgy hogy a főétkezésekkel elegendő energiával láttam el a testem.

Az egyik kedvenc idézetem Haemin Sunomtól: „Ne másokhoz hasonlítsd magad, hanem a régi énedhez!”

Már a Testszerviz előtt is volt mondanivalója ennek az egy mondatnak. De miután végig csináltam a 3 hónapot még inkább lett üzenete. Egyre több visszajelzést és kérdést kaptam a baráti és ismeretségi körömből, hogy milyen változáson mentem keresztül, hogy sikerült elérnem mindezt. Hát igen nagy köszönet illeti Marát, a konzultánsomat és persze a Testszervizt, hogy mindezt megtanulhattam és elértem az elmúlt időszakban.

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket