Borsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

2020. 03. 14-én kezdtem el a Testszervizes életmódváltó programomat. 57 kiló voltam ekkor, de tavaly decemberben 59-et is mértem. Talán nem tűnik soknak, de mivel alacsony vagyok és – fogalmazzunk finoman –, nem túl sportos, gyönyörűen terült el a plusz súly a testemen és mutatkozott meg narancsbőr és úszógumik formájában.
33 éves korom környékén éreztem először, hogy az addigi jól bejáratott életvitelem (sok cukor, zsíros ételek, nulla mozgás...) mellett pillanatok alatt jönnek fel a kilók, és míg húszas éveimben ez a meglehetősen kényelmes életmód szinte semmiféle súlygyarapodást nem okozott (évekig 54 kiló voltam), addig ez mostanra különféle problémákat idézett elő nálam. A bőröm rendszeresen kipattogott, nem múlt el fél év anélkül, hogy valami betegséggel ne estem volna ágynak. Az immunrendszerem ne szépítsük, a béka feneke alatt volt. Egy ilyen egészségügyi problémával terhelt időszak után döntöttem el, hogy megpróbálok változtatni az addig helytelen életvitelemen.
Samu Eszter neve számomra garancia, nem volt kérdés, hogy hozzá fordulok a problémámmal. Évek óta ismerem, közvetlen kollégám és (büszkén mondhatom) jó barátom. A frontvonalból nézhettem végig testi-lelki fejlődését, amikor két éve ő maga is végigcsinálta a programot, mára pedig olyannyira a téma szerelmesévé vált, hogy hosszas és szorgalmas tanulás után aktívan elkezdett foglalkozni a tanácsadással.
Elsők között jeleztem neki, hogy szeretném, ha konzultánsként rárakna arra a bizonyos helyes útra, mert egyedül, támogatás nélkül képtelen lettem volna elindulni.
Azt már a kezdet kezdetén leszögeztem neki, hogy bármiféle instrukciót ad, semmire ne mondok egyből nemet, míg ki nem próbáltam. Ehhez végig tartottam magam és erre büszke vagyok! Számtalan emberrel találkoztam, akik ez idő alatt észrevették rajtam a változásokat, dicsértek, de rögtön előálltak a különféle kifogásaikkal, hogy ők miért nem tudnák végigcsinálni ezt a pár hónapot.”A család mellett erre nincs időm”. „Én egész nap fizikai munkát végzek, oda kell az energia”. „Glutén meg ilyen-olyan érzékeny vagyok”… és még sorolhatnám.
Eszter segítségével, tanácsaival, empatikus hozzáállásával azt hiszem sikerült szép eredményeket elérnem. 4 kilóval és 2 ruhamérettel vagyok kevesebb. Egészségesebb életmódot folytatok, tudatosabban vásárolok és étkezek. Sosem gondoltam, hogy sikerül kiiktatnom a lisztet, cukrot, hogy megszeretem a főzést, hogy ennyiféle finomságot lehet zöldségekből és minőségi alapanyagokból készíteni.

Lassacskán ugyan, de elkezdtem beiktatni a mozgást is az életembe. Ha valaki ismer, az tudja, hogy nálam ez kb. a lehetetlen kategória, de bevállalom, mert érzem, hogy mindezek a lépések testben és lélekben előrébb visznek. Jó hallani a pozitív visszajelzéseket és nagyon tetszik, amit a tükörben látok, közérzetemben tapasztalok. Bár a programom sajnos véget ért, mostanra olyannyira megszerettem az ez idő alatt tanultakat, hogy egészen biztosan beépülnek az életvitelembe a jövőben.

Mindent köszönök, drága Eszter!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Borsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket