Cs. Kati

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz történet

Amióta az eszemet tudom, mindig fogyókúráztam. Hol több, hol kevesebb sikerrel. Szerintem a hosszú évek során az összes létező kúrát kipróbáltam. Persze én is mindig a könnyebbik vége felől szerettem megközelíteni a dolgokat. Vedd be ezt a bogyót, idd meg ezt a csodaturmixot és hipp-hopp eléred a kívánt testsúlyt. Arról viszont egyik sztori sem szólt, hogy pl. 2 év múlva mi történt? Ezt sajnos megtapasztaltam minden kúra után, sokkal többet híztam vissza, mint amennyit lefogytam. De miért is ne történt volna mindez? Hiszen a kúra után visszaálltam a régi „kerékvágásba”.

Már jó ideje szemezgettem a Testszervíz oldallal a Facebook-on, olvasgattam, nézegettem, mindig szembejött velem a teszt is, de csak az idén januárban jutottam el odáig, hogy a kitöltés után el is küldtem. Rövid időn belül fel is vette velem a kapcsolatot Mara, akivel már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot. Szimpatikusnak tűnt a program, így belevágtunk.

Én, aki mindig azt mondogattam, hogy inkább cukor, mint édesítő, egyik napról a másikra átálltam. Olyannyira, hogy keresem a megoldásokat a családnak készült süteményekbe és tortákba is hogyan tudom becsempészni a cukorhelyettesítőket. A legnehezebb talán a liszttel készült termékekről való lemondás volt. Hiszen, ha fehér kenyeret nem is, de teljeskiőrlésű és rozsos pékárukat rendszeresen fogyasztottam, nem beszélve a jó kis péksüteményekről. De a heti találkozásokon hallottak megerősítettek abban, hogy ez a helyes út, a testemnek erre van szüksége.

A délutáni „kajakóma” kezdett elmaradni, egyre energikusabbnak éreztem magam. A reggeli felkelés sem jelent már problémát. Ami nagyon fontos, hogy nem éhezem! Nem érzem úgy, hogy sanyargatom a testemet, és szenvedek. Mostanra már egyre kevesebbszer ébredek fel hajnalban úgy, hogy csak forgolódom, és nem tudok visszaaludni. S bár kilóban nem fogytam annyit (7,2 kg), mint szerettem volna, (nem tegnap volt a 20. szülinapom) de cm-ben szuper eredményt értem el (-32,5 cm), és ezt a ruháimon nagyon érzem. Fontos, hogy nem fulladok ki, ha a 2. emeletre gyalog megyek fel.

Amit még erősítenem kell, az a napi szintű mozgás. Hát ez nem tartozik az erősségeim közé, de igyekszem. Az úszás egy jó megoldás lenne, erre jelen helyzetben nincs lehetőség, de nem mondtam le róla. 

A régi énem már többször feladta volna, de ott volt nekem Mara, aki mindig elmagyarázta, hogy mi miért történik, ezért is volt jó, hogy mindent beírtam a kis füzetbe minden nap. Mindig megdicsért, hogy szépen haladok, amikor én nem is éreztem úgy. Nélküle nem ment volna, köszönöm!

* A kép csak illusztráció

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kati is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket