Cs.Erzsébet

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Csáki Erzsébet sikere

Erzsike óvónő, és nyugdíj előtt áll. Úgy gondolta, hogy itt az ideje, hogy a sok „szolgálatban“ eltöltött év után saját maga kerüljön a fókuszba. Arra gondolt, hogy életmódot vált, begyűjti a szükséges tudást, és mire „kitör“ a szabadság, mindezt csodásan tudja majd alkalmazni. Nem titkolt vágya volt, hogy idősebb korát jó életminőségben töltse, és az unokáinak sokáig „partnere“ legyen a játékban.
Az alvása, az energiaszintje, az emésztése sok kívánni valót hagyott maga után, és a testi-lelki egyensúlya is kibillent volt, amikor elkezdtük a Testszerviz programot.
Napi 2 kávéval „dobta fel magát“, hogy az étkezések utáni menetrendszerű álmosodást átvészelje az óvodában, és az itt fáj-ott fáj effektus már őt is elérte. Azt érezte, hogy a testi hanyatlása elkezdődött. Fogynia viszont nem kellett, hiszen teljesen ideális volt a testsúlya.
Azért szeretem a Testszerviz koncepciót, mert mindig az optimálisra képes hangolni a testi működéseket. Akinek túlsúlya van, az fogy is, akinek megfelelő a testsúlya, az megtartja azt, de mindenki egyre jobban és jobban érzi magát. Szép példa erre Erzsike
életmód váltása is.

A 3 hónapos program zárásakor így ír:

„Rita személye motiváló, inspiráló. Végig tanácsokkal látott el és a problémáimra megoldási módot keresett számomra, ami bevált. Szuper, kitűnő konzultánsom volt!
Neki és ( ő mondta, hogy ) magamnak is köszönhetem, hogy megszűntek a különböző testi kellemetlenségeim,( szívdobogás érzés) krónikus fájdalmaim (fej- térd- boka sarok fájdalom). A térdem sem kattog már. Nagyobb sétát is bírok, a mozgás jól esik, és most már gond nélkül le tudok guggolni a gyerekekhezaz oviban.
Sokkal rugalmasabb vagyok, már a derekam sem fáj. Az emésztésem határozottan javult a 3. hónap végére. Az alvásom minősége lényegesen jobb lett. Korábban nem tudtam elaludni, és ha felébredtem, akkor sokáig képtelen voltam visszaaludni. Ennek most vége. Végre elég energiám van, hónapok óta nincs szükségem a kávékra. ahhoz, hogy ebéd után vígam olvassam a mesét a gyerekeknek. Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, javult a stressztűrő képességem, ha valami felidegesít, akkor sokkal hamarabb visszatérek az egyensúlyi állapotomba. A hasam laposabb lett, és ennek nagyon örülök. Tudatos lettem abban, hogy csak a testemet tápláló élelmiszereket vásárolok. Másként gondolkodom az életemről. Rengeteg témát átbeszéltünk Ritával a test működéséről. Az így megszerzett ismereteim birtokában most már önállóan szervizelem a testemet. Ha bárki megkérdezi, én szívből és őszintén tudom mondani, hogy köszönöm, nagyon jól vagyok!“

Erzsébet


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsébet is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket