Csilla

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Csilla a Testszervizzel több mint 20 kg-ot fogyott, nőiessége kiteljesedett és párra lelt.

Csilla a bájos fiatal tanító néni 127,6 kg volt, amikor márciusban elkezdte nálam a Testszerviz programot. Kész volt változtatni az életmódján.

Gyógytornászként pontosan tudtam, hogy a térde, a bokája és a sarka azért fáj rendszeresen, mert legalább 50 kg túlsúlyt cipel. Olyan, mintha egy másik embert vinne a hátán a nap 24 órájában.

Csillát az is zavarta, hogy a tanítványaival közös kirándulásokon csak lihegve tudott lépést tartani a gyerekekkel, nem is beszélve a napi lépcsőjárásról.

A méretei és a túlsúlya komolyan korlátozták a szabadságában, hiszen a járművek (busz, repülő) üléseiben alig vagy egyáltalán nem fért el. Kihívást jelentettek a színházi ülések, a forgó korlátok, de még a fodrász széke is. Bántotta, hogy nem tanulhat lovagolni sem.

Tartott attól, hogy egy későbbi gyermekvállalásban komoly akadály lesz a hatalmas súlytöbblete. Ezért Csilla egy teljes életmód változtatásra szánta el magát, de biztos volt abban, hogy ehhez segítségre lesz szüksége. Ezért keresett meg engem.

Csilla 127,6 kilósan.

Csilla tiszteletreméltó határozottsággal és kitartással belelendült a Testszerviz programba, és sorra jöttek az örömteli változások. Meglepte, hogy nem éhes, eszik és mégis fogy. Egyre ragyogóbbá vált az arcbőre, ahogy a teste feltöltődött a sok-sok jóval, amit végre a táplálékokkal megkapott. Amikor az alkatának és az akkori testsúlyának megfelelő mozgás bevezetéséről beszélgettünk, eldöntötte, hogy rollerrel fog közlekedni. És így is tett. A több mozgás vidámabbá és mozgékonyabbá tette.

Csilla ahova, csak tudott rollerrel ment.

Júliusban a Testszerviz program 12. hetében, amikor a közös munkánkat befejeztük az a nadrág, amiben az első beszélgetésre jött hozzám, egyszerűen leesett róla.

Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem bánta. 14 kilóval volt könnyebb és test szerte 65 cm-rel kisebb. A has körfogata 22 cm-rel csökkent. Alig hittünk a szemünknek.

A korábbi nadrág hordhatatlanul nagy lett.

Csilla a Testszerviz program zárásakor ezt írta: “A céljaimból már annyi megvalósult, hogy nem fáj a térdem. Minden probléma nélkül lépcsőzöm, és elférek a színházi székekben is. Sokan elcsodálkoznak a környezetemben, hogy mennyit változtam. Minden nadrágomból be kellett vennem, még a szabásmintát is átalakítottam. Már jó rám az 52-es szabásminta a Burdából! Korábban 58-as méretet hordtam.

A múltkor néztem magam a színházi tükörben, amint sorban álltam a többi nővel, és már nem lógok ki annyira közülük, már nem vagyok olyan széles. Kevesebbet fáj éjszaka a lábam. Nem fáj a sarkam. Jól érzem magam :)”

Csilla augusztustól csodásan haladt tovább egyedül. Alkalmazta mindazt, amit a Testszerviz program alatt megtanult és megtapasztalt.

Szeptemberben kaptam tőle egy képet és egy rövid üzenetet: „már 20 kg-mal vagyok kevesebb“.

Csilla már 20 kg-ot fogyott

A Testszerviz program befejezése után már a férfiak is észrevették kibontakozó nőiességét. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és október közepén ezt írta nekem: „ 21,4 kg-mal könnyebb és boldog vagyok. Van párom, van munkám, mehetek az egyetemre tanulni. Minden szuper.:)“


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Csilla is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket