D. Andrea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

VÉGRE REGGELIZEK!

Andival a programot még a megváltozott körülmények előtt kezdtük el, de ennek ellenére is szépen haladtunk a kitűzött cél felé. Andiban egy kitartó, igazán kedves lányt ismertem meg, aki hétről hétre újabb és újabb változásokat figyelt meg saját magán. A programot 5,6kg és 40,5cm mínusszal zárta. A legnagyobb változás az elmúlt három hónapban az volt számára, hogy eddig a reggeli keksz vagy müzli szelet helyett „normális” étellel indította a napot és ezáltal a különös rosszullétei megszűntek. És persze a tányérjára kerülő szebbnél szebb ételekről ne is beszéljünk, igaz Andi?

Így ír Ő a programról:

„A Testszervizt egy utolsó esélyként próbáltam meg egy olyan ember ajánlására, aki Juditot és engem is ismer és aki tudta, hogy nagyon közös a mi szemléletünk. Ez be is bizonyosodott az elmúlt hónapokban számomra. Pont egy nehezített időpontban, de mégis a legjobbkor a Korona-vírus előtt kezdtem a programot. Hiszek abban, hogy nem ok nélkül alakult pont így.

A 3 hónap alatt elkezdtem megtanulni mi jó a testemnek, szervezetemnek, mitől érzem magam jobban és mitől rosszul. Nagyon sokat tanultam Judittól, aki egy nagyon felkészült ember. Elmúlt a puffadásom, kevesebb a kiütésem, gyorsabban nő a hajam. Csökkent a ruhaméretem és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A leadott kilókról és centikről nem is beszélve.”

Az Én tanácsadóm, Judit egy fantasztikus ember. A pozitivitása nagyon jó hatással volt rám. Minden héten vártam az újabb telefonos beszélgetéseket, ha rossz napom is volt Ő mindig visszaadott a jókedvemből. Sokat próbálkoztam az elmúlt években, mivel számomra egy nagyobb felesleg rakódott rám, amit az önbizalmam, ami egyébként sem volt soha a toppon, nagyon megsínylett. Nekem mindig is fontos volt, hogy a páromnak tetszek még közel 10 év eltelte után is.”

Szeretnéd te is elérni a legjobb fizikai állapotod? Eldöntötted, hogy változtatsz az életeden? Töltsd ki a tesztet vagy keress telefonon (06-30-9303345) és jelentkezz egy ingyenes konzultációra: >> www.testszerviz.hu/eletminosegteszt/aff/tihanyijudit

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket